Gökçe Bahadır hamile mi? Flaş açıklama yapıldı!

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır 7 aydır aşk yaşadığı Emir Ersoy ile geçtiğimiz hafta nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın hamile olduğu iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Konu ile ilişkin açıklama eşi Emir Ersoy’dan geldi. İşte detaylar

İDDİALARA YANIT VERDİ

Gökçe Bahadır’ın hamileliğinden dolayı çiftin apar topar nikah masasına oturduğu ileri sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen hamilelik iddiasına Emir Ersoy’dan cevap geldi. 2. Sayfa’ya özel açıklama yapan müzisyen Ersoy, “Haberler doğru değil. Gökçe hamile değil” dedi.

Düğünden 5 gün önce basın mensuplarıyla sohbet eden Gökçe Bahadır, “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna “Çocuk istiyorum. Anne olmayı isterim. Hayırlısı olsun. Kısmet neyse o olur. Onun bir planı olmaz. Olursa da ne güzel olur” cevabını vermişti.

GÖKÇE BAHADIR KİMDİR?

1981 yılında İstanbul’da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra alternatif eğitim kurumu olan Akademi İstanbul’da radyo ve televizyonculuk alanında eğitim aldı.[5] Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Öğrenciliği sırasında Fenerbahçe FM’de radyo programı sundu. Mezun olduktan sonra Best TV’de VJ’lik, ardından Show TV’de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı

Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dizilerde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk’te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu.

Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D’de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha ünlenen sanatçı, bu dizideki rolü ile ödüller kazandı. Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini, Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini[6] canlandırdı. 2017 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisinde başrolü üstlenen oyuncu, 20. bölümde diziden ayrıldı. 2017-2018 yılları arasında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler adlı televizyon dizisinde jinekolog Oya Toksöz, 2021 yapımı Kulüp adlı internet dizisinde Matilda, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Avukat Azra karakterini canlandırdı.

Exit mobile version