Magazin

Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade ilişkisinde neler oluyor Alkan fotoğrafları kaldırdı, Cavadzade romantik paylaşımlarını hala saklıyor!

Ekranların sevilen oyuncusu Gökhan Alkan ile kendisi gibi oyuncu olan ünlü güzel Nesrin Cavadzade arasında sular durulmuyor. Beraber rol aldıkları bir dizinin setinde tanışan ve o günden bu yana beraber olan ünlü çift, bir dargın bir barışık ilişkileri ile gündemde kalmaya devam ediyor.

Hem ayrı ayrı hem de çift olarak oldukça beğenilen Gökhan Alkan ve Nesrin Cavadzade ile ilgili olarak geçtiğimiz hafta bir “ayrılık” iddiası ortaya atıldı. Ünlü çiftten konuya ilişkin hala bir açıklama gelmemiş olsa da Alkan’ın sosyal medya hesabında yaptığı değişiklikler gözden kaçmadı. Ayrıca bu ilişkinin çok daha öncesinde bitmiş olduğu da konuşulmaya başlandı.

Dizi Setinde Başlayan Aşk Bitti Mi?

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma’nın setinde tanışan ve yaklaşık olarak 2 yıldır inişli çıkışlı bir ilişki içerisinde olan oyuncu Gökhan Alkan ile meslektaşı Nesrin Cavadzade, ayrılık iddiası ile gündeme geldi. Bir dargın bir barışık olarak sürdürdükleri ilişkilerinin sonlarına geldikleri iddia edilen ikili, bu haber ile hayranlarını oldukça üzdü.

Gökhan Alkan Fotoğrafları Sildi!

Ünlü çiftten ayrılık iddialarına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Ancak ayrılık iddialarının üzerine Gökhan Alkan’ın Instagram hesabında sevgilisi ile çekilmiş olan fotoğraflarını kaldırmış olması, iddiaların doğru olduğu şeklinde yorumlandı. Nesrin Cavadzade ise fotoğrafları henüz silmedi.

“Bir Ay Önce Ayrıldılar!”

Posta Gazetesi Yazarı Uğur Alpakar, Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’ın, bir ay önce ayrıldıklarına dair duyumlar aldığını ve Alkan’ın beraber yaşadıkları evi terk ettiğini öğrendiğini iddia etti. Alpakar, Cavadzade’nin “sessiz sedasız bitsin” dediğine ilişkin bir duyum aldığını da ifade etti.