Magazin

Gökhan Çıra özür diledi, Selin Ciğerci tekrar “evet” dedi! Yeniden evleniyorlar!

Eski futbolcu Gökhan Çıra ve sosyal medya ile tanıdığımız, şimdiler kozmetik firması sahibi Selin Ciğerci yeniden evlenme kararı aldı. Çift, doğum günü organizasyonu esnasında birbirlerine aşklarını ilan ederek, tüm kötü günleri geride bırakma kararı aldı.

Önce Özür Diledi!

29 yaşında ki eski futbolcu Gökhan Çıra, dün akşam büyük bir organizasyon ile doğum gününü kutladı. Fatih Ürek, Gülşah Saraçoğlu gibi ünlü isimlerin de katıldığı doğum günü organizasyonun da kanser tedavisini tamamlayan şarkıcı Şimal sahne aldı. Oldukça kalabalık bir organizasyon olduğu dikkatlerden kaçmayan doğum günü partisinin, sosyal medyaya yansıyan görüntüler aracılığı ile eğlenceli geçtiği görüldü.

Uzun yıllardır birlikte olduklarını her defasında dile getiren Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çifti, geçtiğimiz aylarda ani bir boşanma kararı almış ve tek celsede evliliklerini bitirmişlerdi. Hem evlerini hem de ortak çatı altında yürüttükleri işlerini ayırma kararı alan çift, bir süre ayrı kaldıktan sonra aşklarına yenik düştü ve tekrar barışma kararı aldılar.

Bir süredir ayrı evlerde ilişkilerini sürdüren Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, dün akşam düzenledikleri doğum günü organizasyonunda mutluluk pozları verdi. Doğum günü pastasını üflemek üzere sahneye çıkan Gökhan Çıra, boşanmaya kendisinin sebep olduğunu söyleyerek sevgilisi Selin Ciğerci’den herkesin önünde özür diledi.

Doğum Günü Organizasyonunda Evlilik Teklifi!

Doğum günü kutlamalarına önem vermesi ile bilinen Gökhan Çıra, kendi doğum gününde başrolü sevgilisi Selin Ciğerci’ye verdi. Doğum günü pastasını üfledikten sonra eline mikrofonu alan ve yaşananlardan ötürü sevgilisinden özür dileyen Çıra, Selin Ciğerci’ye herkesin önünde ikinci kez evlenme teklifi etti. “Benimle ikinci kez ama sonsuz kadar tekrar evlenir misin?” diyerek teklifini eden Çıra’nın, heyecanlı halleri gözlerden kaçmadı.

Yaz Sonunda Evleniyorlar!

Sevgilisi ve eski eşi Gökhan Çıra’nın herkesin önünde ettiği ikinci evlilik teklifini büyük bir mutluluk ile kabul eden Selin Ciğerci “Allah bir daha ayrılığı yaşatmasın” diyerek, yeni açtıkları sayfa için temennilerde bulundu. Çiftin, yaz sonunda tekrar nikah masasına oturacağı öğrenildi.