Google ücretli hizmete geçti: Yıllık 59,99 TL ödeme yapılacak!

Dev teknoloji şirketi Google Haziran ayında ücretli hizmetini duyurdu. Buna göre, Google Haziran ayında sınırsız fotoğraf yedekleme hizmetini ücretli olarak kullanıma sunuyor. Yapılan açıklamada Google One yıllık ücreti 59,99 TL olarak bildirildi. İşte Google’ın 15 GB, 100 GB, 200 GB için belirlediği ücretler…

Google Drive, yeni ismi Google One hizmetini ücretli olarak kullanıcılara sunuyor. Kullanıcılar Google One uygulaması ile, telefonlarındaki tüm öğelerin (fotoğraflar, videolar, kişiler vs.) yedeklenmesinin sağlayabiliyor. Ayrıca depolanan dosyalara her yerden ulaşılabiliyor. Konu hakkında yapılan bilgilendirmede, “Depolama alanınız Google Drive, Gmail ve Google Fotoğraflar arasında paylaşılır.” İfadeleri kullanıldı. Bu nedenle Google One ücretleri kullanıcılar tarafından merak ediliyor.

15 GB

Ücretsiz

İçerdiği avantajlar
15 GB depolama alanı

100 GB- Yıllık 59,99 TL

₺5,79/ay
Google One’ın içerdiği özellikler
100 GB depolama alanı
Google uzmanlarına erişin
Ailenizi ekleme seçeneği
Üyelere sunulan ek avantajlar

200 GB- Yıllık 115,99 TL

Google One’ın içerdiği özellikler
200 GB depolama alanı
Google uzmanlarına erişin
Ailenizi ekleme seçeneği
Üyelere sunulan ek avantajlar

2 TB- Yıllık

Google One’ın içerdiği özellikler
2 TB depolama alanı
Google uzmanlarına erişin
Ailenizi ekleme seçeneği
Üyelere sunulan ek avantajlar

Google One için yapılan açıklamalar:

Büyümek için alan

Videolar, müzikler, dokümanlar… İstediğiniz dosyayı depolayabilir, her yerden ulaşılmasını ve paylaşılmasını sağlayabilirsiniz. Depolama alanınız Google Drive, Gmail ve Google Fotoğraflar arasında paylaşılır.

Telefonunuzdaki her şey önemlidir

Telefonunuzda olan şeyler sizin için önemlidir. Google One uygulaması ile, telefonunuzda değer verdiğiniz tüm öğelerin (fotoğraflar, videolar, kişiler vs.) yedeklenmesinin sağladığı rahatlığı yaşayın.

Anılarınızı orijinal haliyle saklayın

Yer açma endişesi duymadan fotoğraf ve videolarınızı tam çözünürlükte saklayın. Google Fotoğraflar, resimleri orijinal kalitede kaydetmeniz için bolca alan sağlar. Böylece, anılarınız her zaman canlı kalır.

Güvenli ve güvenilir

Önemli çalışmalarınız, dosyalarınız ve kıymetli anılarınız sektörde önde gelen güvenlik çözümümüzle korunur. Önem verdiğiniz şeylerin bulutta güvenle depolandığını bilerek rahat olabilirsiniz.

Uzmanlara tek dokunuşla ulaşın

Google ile ilgili her sorunuzu yanıtlayabilecek uzmanlara ulaşın. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili yardıma ihtiyaç duyduğunuzda uzmanlardan oluşan ekibimiz size yardımcı olmaya hazır.

Ekstra özellikler

Diğer Google ürünlerinde ekstra avantajların (ör. özel otel fiyatları, Google Play kredileri ve daha pek çok avantaj) tadını çıkarın. Bu, size teşekkür etme şeklimizdir.

Aileniz de dahil

Planınıza 5 aile üyesi daha davet edin ve herkes için depolamayı kolaylaştırın. Aile üyelerinin, kişisel dosyaları, e-postaları ve fotoğrafları depolamak için kullanabilecekleri kendi alanları olur. Ayrıca, herkes Google One’ın sunduğu avantajlardan yararlanabilir.

Exit mobile version