Genel

Gördüğünüze inanın! İzmir Bayındır’da 16 bin metrekarelik tarla,195 bin TL’den satışa çıktı!

Geride bıraktığımız yılın eylül ayında yükseliş trendine giren ve aralık ayına gelindiğinde hem kendisinin hem de diğer döviz kurları ile altın fiyatlarının üst seviyelere ulaşmasına sebep olan dolar kuru, yıl sonu itibari ile hayatın pahalılaşmasına sebep oldu. Söz konusu pahalılaşmadan etkilenen sektörlerden birisi de emlak sektörü oldu.

Emlak sektörüne yansıyan zamlar sonucunda gayrimenkul fiyatları oldukça fahiş rakamlara ulaştı. Bu noktada devreye giren Denizbank, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri, kendi platformu aracılığı ile satışa çıkardığını duyurdu.

DENİZBANK’TAN SATILIK TARLA İLANLARI!

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu uygun fiyatlı finansman hizmetleri ile bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olmayı başaran Denizbank, yeni dönemde de yukarı yönlü hareketlerine devam eden ekonomi piyasalarına karşı, tüketicinin ve yatırımcının yanında yer aldı.

Denizbank, her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de tüketicilerin lehine olacak şekilde hizmet sunmaya devam ederken Denizbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, İzmir ilinin önemli bölgelerinde yer alan iki tarlayı uygun fiyatlardan satışa çıkardı.

DENİZBANK’TAN İZMİR BAYINDIR’DA SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank’ın Denizbank Gayrimenkül platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan tarlanın, İzmir ilinin Bayındır ilçesinin Zeytin Oba Mahallesi’nde bulunduğu öğrenildi. Söz konusu tarlanın kullanım alanının 16 bin 390 metrekare olduğunu açıklayan banka, ilgili ihalenin başlangıç fiyatını 195 bin TL olduğunu açıkladı.

DENİZBANK’TAN İZMİR ÖDEMİŞ’TE SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank’ın Denizbank Gayrimenkül platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan tarlanın, İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Eselli Mahallesi’nde bulunan söz konusu dükkanın kullanım alanının 7 bin 200 metrekare olduğunu açıklayan banka, ilgili ihalenin başlangıç fiyatını 527 bin TL olduğunu açıkladı.