Göztepe 1 puana razı oldu!

Süper Lig’e 5 gollük Denizlispor galibiyetliyle başlayarak haftayı lider kapatan Göztepe, Yeni Malatyaspor deplasmanından 1-1 berabere kaldı. Ligdeki puanı 4'e çıkaran Sarı-Kırmızılılar, Yeni Malatyaspor karşısında yine kazanamadı.

Süper Ligin ilk haftasında Denizlispor’u İzmir’de 5-1 mağlup ederek sezon müthiş bir başlangıç yapan Göztepe, Yeni Malatyaspor deplasmanında 1 puanla döndü. Maça dengeli başalayn Sarı-Kırmızılılar dakika 19’da Soner’in enfes pasında Halil’in golüyle 1-0 öne geçti. Sarı-Kırmızılılar’da genç kaleci İrfan Can, hatasıyla rakibine penaltı kazandırırken, dakika 30’da topun başına gelen Yeni Malatyalı Adem Büyük maçın skorunu belirledi:1-1.

IDEYE FIRSATLARI TEPTİ!

Golden sonra Göztepe tekrar öne geçmek için fırsatlar bulsa da yeni transfer Ideye fırsatları değerlendiremedi. İkinci yarı da kondisyon olarak iki tarafta oyundan düşerken, mücadele 1-1 sona erdi. Bu skorla Göztepe 4 puana yükselirken, Yeni Malatyaspor ilk puanını aldı. Göztepe Süper Lig’in üçüncü haftasında Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Yeni Malatya da Trabzonspor’a konuk olacak.

GÖZTEPE YİNE MALATYA’YI YENEMEDİ!

Göztepe, Yeni Malatyaspor ile oynadığı ilk Süper Lig maçının ardından rakibiyle oynadığı 6 maçı da kazanamadı. Sarı-Kırmızılılar, bu 6 karşılaşmanın 3’ünde mağlup olurken, 3’te de berabere kaldı.

Exit mobile version