Göztepe’de Ideye iyi başladı!

Göztepe'nin yeni transferi Brown Ideye çıktığı ilk maçında gösterdiği performansla beğeni topladı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyon’da kamp yapan SüperLig’in İzmir temsilcisi Göztepe, yeni forveti  Brown Ideye’nin performansıyla sevindi.

Brown Ideye, Dün 1. Lig ekiplerinden Menemen Spor ile oynanan hazırlık maçında ilk defa forma giydi. Nijeryalı golcü hem performansıyla hem de Göztepe formasıyla kaydettiği ilk golle göz doldurdu. Sahada kaldığı süre boyunca istekli ve çalışkan görünen Brown Ideye, takımın hücum hattı için uzun süredir aradığı isim olacağının sinyallerini verdi.

TAKIMIN İSTEK VE PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

Afyon’daki hazırlık kampını noktalamadan önce çıkılan son maçta alınan 2-1’lik galibiyet teknik heyeti ümitlendirdi. Göz-Göz’ün teknik direktörü İlhan Palut’un, kadroda hala doldurulması gereken yerler olmasına rağmen takımın performansından memnun olduğu belirtildi.

Göztepe’nin Menemen Spor ile hazırlık maçında Palut ilk yarıda sahaya, Göktuğ, Gassama, Atınç, Alpaslan, Berkan, Kubilay, Soner, Mossoro, Halil, Tripic ve Ideye ile çıktı. Maçın ikinci yarısında ise teknik adam, Arda, Titi, Burak, Yalçın, Efe, Hakan, Tibet, Metin, Yılmaz ve Ege’ye forma şansı verdi.

İZMİR’E DÖNDÜLER

Oynanan hazırlık maçından sonra Göztepe, Afyon kampını tamamlayarak İzmir’e geri döndü. 2 gün dinlendikten sonra yeni sezon hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde devam edecek olan Göztepe’ye 5 ya da 6 yeni ismin daha gelmesi bekleniyor.

 

Exit mobile version