Ekonomi

Gratis Bayilik (Franchise) Başvurusu, Şartları ve Ücreti

Gratis markası, bugün 600 mağazasıyla hızla büyümeye devam eden bir konumdadır. Kadınlar arasında en yüksek popülariteye sahip Gratis, 2009 yılında ilk açılışını yapmış, 2018’de kozmetik sektöründe en beğenilen imajını oturtmayı başarmıştır. Kişisel bakım ürünlerinden aksesuarlara kadar 7 ana sektörde satışlarını sürdüren Gratis, pazarda liderliği elinde tutan bir markadır.

Gratis bayiliğinden ziyade Gratis şubesi açmak isteyenlerin, Sedes Holding bünyesinde kozmetik ürünleri satışı yapan Gratis’e kendilerini kanıtlamaları gerekir. Nitekim Gratis, kendi personelini eğiten kendine özgü fiyat politikası, indirim ve kampanyaları ile popüler olmuş bir kozmetik mağazasıdır.

Gratis Bayilik Şartları Nelerdir?

Gratis bayiliği şartlarından çok Gratis mağazası açacak kişilerin birtakım koşulları yerine getirmesi gerekir. Bu şartlar şu şekilde belirlenmiştir:

  • Şubeyi açabilecek ve yürütebilecek yeterlilikte sermaye birikiminin olması gerekir
  • Gratis şube veya mağazası açmak isteyen kişiler, bu kararlarının markaya hangi açılardan getirisi olacağını açıkça belirlemedirler
  • Gratis markasını taşıyacak temel prensip ve vizyona sahip olunması gerekir
  • Gratis ile çalışılmak istenen alanlar net şekilde belirlenmelidir
  • Gratis ile çalışılmak istenen avantajlı olunacak konular markayı ikna edecek şekilde profesyonel bir portföy hazırlanmalıdır
  • Markanın öngördüğü kriterleri karşılayan gerçek veya tüzel kişiler, Gratis şubesi açma sürecine dahil olabileceklerdir
  • Gratis mağazası açma koşullarını sağlayanlar, sürecin detayları hakkında Gratis mağazası profesyonel ekibiyle görüşme sağlarlar
  • Olumlu geçen görüşme sonrası, uzmanlarla yapılacak anlaşmalar neticesinde Gratis mağaza açma süreci işlemeye başlayacaktır.

Gratis şubesi açmak isteyen kişilerin klasik bayilik kriterlerini sağlama çabasından ziyade markanın çalışma prensipleri ve beklentilerine odaklanmalıdır. Gratis markasını taşıyacak talipleri, bu istekleri için güçlü bir sermayeye ve inovatif iş fikrine sahip olmalıdır. Gratis markasının gelişim ve genişleme ihtiyacını karşılamada artı değer katacak işbirliği taleplerini sorunsuzca kabul edecektir.

2021 Gratis Franchise Bedeli Ne Kadar?

Gratis franchise ücreti yoktur. Bir başka şekilde ifade etmek gerekirse Gratis bayilik vermez. Gratis markasını taşıyacak nitelikteki talipleriyle işbirliği yapmaktadır. Dolayısıyla bir bayilik ve franchise ücretin bahsedilemez. Kendi adı altında markasını genişletme anlayışını sürdüren Gratis firması, kendi vizyonuna sahip gerçek veya tüzel kişilerle yeni bir mağazasını daha açmak için işbirliği sürecine girmektedir.

Gratis Bayiliği Nasıl Alınır?

Gratis bayiliği almak için işletmenin kurumsal iletişim adresleri üzerinden kontağa geçilmesi gerekir. Tabii ki bu iletişim konusu bayilik için değil işbirliği üzerine olmalıdır. Zira daha evvelde bahsedildiği üzere bayilik vermeyen firma güçlü sermaye sahipleri ile işbirliği için masaya oturmaktadır. Gratis bayiliği alma süreci aşağıdaki gibi ilerlemektedir;

  • Gratis markası, şube açma koşullarını firma prensipleri doğrultusunda belirlemektedir.
  • Başvuru sahibi portföy haline getirdiği sermaye ve iş fikri neticesinde şekillenen işbirliği talebini yetkililere sunar
  • Başvurusu onaylananlar, sunulan iş fikri çerçevesinde çalışmaya başlamak için gerekli koşullar görüşülmeye başlanacaktır. Dolayısıyla sunulacak artı ve eksiler iyice belirlenerek güçlü bir portföy hazırlamalıdırlar.
  • Gratis markasının popülaritesi olan indirim ve kampanya fırsatları çerçevesinde belirlenecek iş fikirleri olumlu karşılanacaktır.

Şube açma başvurusu kurumsal iletişim kanalları aracılığıyla da başvuru yapılabilir. E- posta yazarak veya Genel Müdürlük ile görüşerek şube açma talepleri firmaya iletilerek, bilgi edinebilir gerekli hazırlıklar yapılabilir.

Gratis Telefon: 0 212 705 26 00 ( Genel Müdürlük )

Gratis Adres: Cömert Sk. Yapı Kredi Plaza C Bl. Levent Beşiktaş / İSTANBUL

Gratis Web Adresi: https://www.gratis.com/

Gratis E-Posta Adresi: info@gratis.com

Gratis’in Kaç Tane Bayisi Var?

Gratis bayi sayısı, 600’ün üzerindedir. Marka, lansmanı yapıldığı günden beri büyümüş ve büyümesini sürdüren bir başarıyı yakalamıştır. Ancak taleplere rağmen yalnızca ulusal düzeyde marka çevresini sınırlı tutmaktadır. Gratis mağaza adresleri genellikle kentlerin popüler semtleri ve alışveriş merkezlerinde olmaktadır.

Gratis Müşteri Hizmetleri İletişim Numarası Nedir?

Gratis müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden haftanın her günü sabah 10:00 akşam 22:00 olmak üzere 12 saat hizmet vermektedir.

Gratis Çağrı Merkezi: 0 850 210 69 00