Magazin

Güldür Güldür Show’un Mustafa’sı muradına erdi! Ünlü oyuncu eşi Dilan Saltık ile fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı!

Show TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu ise merhum usta oyuncu Kemal Sunal’ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal’ın üstlendiği Güldür Güldür Show programı, hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Güncel konulara olan yaklaşımı ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken TV programı, bu kez de sergilenen skeçler ile değil, evlilik haberi ile gündeme geldi.

Uzun yıllardır oyunculuk yapan ve bir süredir de Güldür Güldür Show’un kadrosunda boy gösteren Özgün Aydın, uzun yıllardır beraber olduğu sevgilisi Dilan Saltık ile dünya evine girdi. Çiftin düğününe Güldür Güldür Show ekibinin yanı sıra birçok ünlü isim de katıldı.

Fenerbahçe’de Görkemli Düğün Töreni!

Sergilediği oyunculuk performansı ile Güldür Güldür Show’un Mustafa’sı olarak anılan oyuncu Özgün Aydın, bir süredir beraber olduğu sevgilisi Dilan Saltık ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü, Fenerbahçe’de düzenlendi. Düğüne, birçok ünlü isim katılırken çiftin heyecanları gözlerinden okundu.

Özgün Aydın ve Dilan Saltık’ın görkemli düğün törenine Alper Kul ve Didem Balçın çiftin nikah şahitleri olarak katılım sağladı.

İlk Paylaşım Geldi!

Düğün töreninin ardından resmi Instagram sayfası aracılığı ile eşi Dilan Saltık ile olan fotoğrafını paylaşan Özgün Aydın, fotoğrafın altına şu notu yazdı: “Böyle bir günde bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize ve değerli dostlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarız. Sevgiler. Aydın Ailesi”

“Mutluluklar” Dilekleri Havada Uçuştu!

Özgün Aydın’ın, eşi Dilan Saltık ile fotoğrafını paylaşmasından sonra gönderiye dakikalar içinde binler yorum ve beğeni yağdı. Ünlü isimlerin yanı sıra çiftin takipçilerinin de beğeni yağmuruna tuttukları gönderiye, Alper Kul “kardeşim muradına erdi sonunda” yorumunu yazdı.