Magazin

Gülşen hayranlarını sevindiren haber: Ev hapsi kalktı, haftada bir imza atacak!

Geçtiğimiz ay eski konserlerinden birinde İmam Hatip mezunlarını hedef alan sözleri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Gülşen, cezaevinden çıkarıldıktan sonra ev hapsine alındı. Bir son dakika haberine göre şarkıcının ev hapsi kararının mahkemece bozulduğu öğrenildi.

EV HAPSİ KALKTI!

Bir süredir ev hapsinde olan ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz hafta avukatları aracılığı ile mahkemeye başvurmuş ve ev hapsi kararının kaldırılmasını talep etmişti. Ancak savcılıktan Gülşen’in talebine olumsuz yanıt gelmiş ve Gülşen’in bir süre daha ev hapsinde kalmasına işaret edilmişti. Dün bu konuya ilişkin sürpriz bir gelişme yaşandı.

İlk talebinin reddedilmesinin ardından avukatları aracılığı ile ev hapsi kararının bozulması için tekrar mahkemeye başvuru yapan ünlü şarkıcı Gülşen, bu kez talebinde haklı görüldü. Dün gündüz saatlerinde gelen bir haber ile Gülşen’in ev hapsi kararının bozulduğu bilgisi kaydedildi.

HAFTADA BİR İMZA ATACAK!

Gülşen hakkında verilen ev hapsi kararının bozulmasının ardından şarkıcı hakkında iki yeni karar alındığı öğrenildi. Yapılan açıklamalara göre ünlü şarkıcı Gülşen ikinci bir karara kadar yurtdışına çıkamayacak ve haftada bir emniyete giderek imza vermek durumunda kalacak.

NE OLMUŞTU?

Ünlü popçu Gülşen nisan ayının sonunda verdiği bir biletli konserde İmam Hatip mezunlarını hedef aldığı kanaatine varılan birtakım talihsiz açıklamalarda bulunmuş ve şarkıcının görüntüleri tam 4 ay sonra sosyal medyaya servis edilmişti. Bunun üzerine hakkında soruşturulma kararı alınan güzel şarkıcı, bir gün sonra apar topar ifadeye çağırılmış ve ifadesinin hemen ardından Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilmişti.

Cezaevi’nde bir haftadan az bir süre kaldıktan sonra yeni bir karar ile gündeme gelen ünlü şarkıcı, bu kez ev hapsine alındı. Ekim ayında görülecek dava öncesinde ünlü şarkıcının ev hapsi kararı bozuldu.