Gülşen tahliye oldu, yakın arkadaşı Edis Görgülü yalnız bırakmadı! Edis aracın içerisinde…

4 ay önce sahne aldığı bir mekanda İmam Hatip mezunlarına ilişkin sarf etmiş olduğu cümlelerden ötürü hakkında soruşturma başlatılan ve bir gece içerisinde apar topar tutuklanan Gülşen, ev hapsine gitmek üzere dün öğle saatlerinde cezaevinden ayrıldı. Gülşen’i almaya gelenler arasında şarkıcı Edis’in de olduğu görüldü.

BİR SÜRE SESSİZ KALMIŞTI!

Gülşen hakkında apar topar verilen tutuklama kararının ardından hem sosyal medya kullanıcıları hem de kalabalık bir sanatçı grubu olaya ilişkin tepkilerini göstermiş ve sosyal medya hesaplarından Gülşen’e ilişkin paylaşımlar yayınlamıştı. Özel hayatlarında oldukça yakın arkadaş oldukları bilinen şarkıcı Edis Görgülü’nün Gülşen’in cezaevine gönderilmesinin ardından herhangi bir paylaşımda bulunmaması, herkesi şaşırtmıştı.

BEKLENEN PAYLAŞIM SONRADAN GELDİ!

Gülşen’in tutuklanma kararının ardından şoke olduğu ve bu yüzden de ilk anda paylaşım yapmaktan çekindiği düşünülen şarkıcı Edis Görgülü, saatler sonra beklenen paylaşımı yaptı. Olaydan ötürü oldukça üzgün olduğunu belirten Edis Görgülü, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Üzüntüm tarifsiz. Her şeyi ve herkesi anlayabilmek ile beraber bir sanatçının, yakın arkadaşım olan bir meslektaşımın söylemlerinden ötürü cezaevine gönderilmesi beni yıkmıştır. Arkadaşımın samimi beyanlarına inanıyorum. Türk adaletinden vermiş oldukları kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyorum.”

YALNIZ BIRAKMADI!

İki gün önce gerçekleşen Demet Özdemir- Oğuzhan Koç düğününe katılan Edis Görgülü, mikrofonu eline alarak sahneye çıkmış ve şarkıcı Berkay ile birlikte Gülşen’in şarkısını söylemişti. Bu şekilde de davetlilere Gülşen’i hatırlatan ve arkadaşına verdiği desteği gösteren Edis Görgülü, dün hakkında ev hapsi kararı verilen yakın arkadaşını yalnız bırakmadı.

Gülşen’in hakkında ev hapsi kararının verilmesinin ardından şarkıcıyı cezaevinden almak için giden araç içerisinde, ünlü şarkıcı Edis de yer aldı. Edis’in vefası sosyal medya kullanıcılarının gözlerinden kaçmadı.

Exit mobile version