Gülşen’den haber var! Ev hapsinin kaldırılması için mahkemeye başvurmuştu, sonuç çıktı! Mahkeme Gülşen’in ev hapsi itirazına ne yanıt verdi?

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden olan ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz hafta kısa bir süreliğine hapis cezası almış ve cezaevine nakledilmişti. İtirazların sonucunda cezaevinden çıkarak ev hapsine alınan ünlü şarkıcı, karara itiraz etti. Mahkeme, Gülşen’in itirazına yanıt verdi.

EV HAPSİNE ALINDI!

Geçtiğimiz hafta sosyal medyaya düşen görüntünün ardından hakkında soruşturma kararı başlatılan ve soruşturma kararından bir gün sonra da gözaltına alınan ünlü şarkıcı Gülşen, ifadesi alındıktan sonra tutuklandı. Sosyal medyada büyük tepkilere yol açan kararın hemen ardından Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne nakli gerçekleştirilen Gülşen, birçok vatandaştan destek görmesinin yanı sıra birçoğu ile de karşı karşıya geldi.

Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde tek kişilik koğuşta kaldığı bilinen ve ilk iş olarak kütüphaneden yararlanmak için cezaevi yönetimine dilekçe sunan Gülşen, birkaç gün sonra yeni bir haber ile gündeme geldi. Ünlü şarkıcının tahliye edildiği kararı heyecan yaratırken söz konusu tahliyenin tam bir tahliye olmadığı ve şarkıcının tutukluluk halinin evinde devam edeceği bilgisi kaydedildi.

EV HAPSİ KARARI REDDEDİLDİ!

İki gün önce avukatları aracılığı ile mahkemeye başvuran ve ev hapsi kararının kaldırılması için itirazda bulunan Gülşen için dün karar çıktı. Mahkeme Gülşen’in ev hapsi itirazına red yanıtı vererek, ünlü şarkıcının mahkeme gününe kadar ev hapsinde kalmasına işaret etti.

GÜLŞEN NE DEMİŞTİ?

30 Nisan tarihinde çıkmış olduğu kapalı mekan sahnesinde kendisini dinlemeye gelen seyircileri coşturan Gülşen’in, tam 4 ay sonra o anlara ilişkin görüntüleri ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz hafta sosyal medyaya bomba gibi düşen 10 saniyelik görüntüde Gülşen’in “İmam Hatip’te okumuş o, sapıklığı oradan geliyor” cümlesini kurduğu görülmüş ve bu söylem üzerine savcılık harekete geçerek ünlü sanatçı hakkında soruşturma başlatmıştı.

Exit mobile version