Gün ortasında nakde ihtiyacı olanlara müjde: Garanti BBVA, TEB ve Yapı Kredi Bankası ATM’lerden 5 bin TL verecek!

Günümüz ekonomi piyasalarının Rusya- Ukrayna savaşı, FED faiz kararları ve diğer faktörlere bağlı olarak sürekli olarak dalgalı hareketler içerisinde olması, gündelik hayat içerisinde satın alınan bir hizmetin ya da herhangi bir hizmet ürününün sabit fiyatlardan satışa sunulmasına engel olmaya başladı. Bir gün satın aldığını diğer gün aynı fiyata bulamayan vatandaşlar, sabit olan gelirleri ve sürekli olarak artan giderleri karşısında nakde ihtiyaç duymaya başladılar.

Vatandaşları mağdur eden ekonomik şartlar çerçevesinde günün her saati hizmet verdiklerini duyuran Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası, mevcut müşterilerine ATM’ler aracılığı ile nakit hizmeti sunulacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olarak karşımıza çıkan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde nakde sıkışan vatandaşlara yalnızca banka şubeleri ya da online platformlar aracılığı ile değil, ATM’ler aracılığı ile de hizmet sunacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası’nın taksitli nakit avans ismini verdiği hizmetinin aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,80 ve azami vade sayısı 12 ay olarak belirlendi. Bankanın mevcut müşterileri için geliştirilmiş olan bu hizmetinden 5 bin TL tutarında destek almak isteyenlerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 477,46 TL olarak hesaplandı.

Garanti BBVA Taksitli Nakit Avans Hizmeti 2022

Garanti BBVA’nın mevcut kredi kartı kullanıcıları için geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans hizmetinin azami vade sayısı 12 ay ve aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,80 olarak belirlendi. Günlük limiti 6 bin TL olarak belirlenmiş olan hizmetten 5 bin TL tutarında destek almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 477,46 TL olarak hesaplandı.

Türkiye Ekonomi Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti 2022

Türkiye Ekonomi Bankası da taksitli nakit avans hizmeti sunacağını açıklayan özel bankalardan biri oldu. TEB, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 12 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,80 olarak belirledi.

Exit mobile version