Ekonomi

Gündelik ihtiyaçları için nakde ihtiyacı olan vatandaşlara müjde: Akbank’lı olana, 3 ay ödeme ertelemeli 100 bin TL’lik nakit hizmeti!

Rusya- Ukrayna savaşı ve FED faiz kararı etkisi ile tekrar yükseliş trendi içerisine giren ekonomi piyasaları, gündelik hayatta satın alınan hizmetlere ve diğer ürünlere yüksek zam oranlarının yansıtılmasına sebep oldu. Bu noktada alım gücü düşen ve gündelik ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile nakit ihtiyacı artan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar.

Vatandaşların nakit sıkıntıları sebebi ile hayatlarının birçok alanında mağdur olmasını engellemek isteyen Akbank, nakit desteği arayışlarına olumlu yanıt verdiğini açıkladı. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine uygun ödeme planına sahip kredi hizmeti sunacağını bildirdi.

Akbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

2 bin 500 TL’ye varan emekli promosyonu kampanyası ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Akbank, yeni dönemde ekonomik ve siyasi faktörler çerçevesinde yükselişe geçen piyasalara bağlı olarak nakit ihtiyacı artan vatandaşlar için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan yeni dönem ihtiyaç kredisi hizmetine göre bankanın, 100 bin TL’ye kadar nakit hizmeti sunacağı bilgisi kaydedildi.

Akbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Hesaplama Tablosu

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetine özel, örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Söz konusu hizmetten 40 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için ödeme planı, şu şekilde oluşturuldu:

  • Vade sayısı: 36 ay
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 1,87
  • Ödenecek aylık taksit tutarı: 1.631,46 TL
  • Geri ödenecek toplam kredi tutarı: 58.942,70 TL

Akbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli Kredi Hizmeti Başvurusu

Akbank, geliştirmiş olduğu ödeme ertelemeli kredi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvurularını, mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile kabul etmektedir.