Gündem Asgari Ücret! MYK Bugün Toplanacak

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugün toplanacak. Parti genel merkezinde yapılacak olan toplantının ana gündem maddesi asgari ücret olacak.

Ana Gündem Asgari Ücret

Vatandaşların merakla beklediği asgari ücret miktarı bugün Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ayrı ayrı  toplanacak olan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) tarafından masaya yatırılacak. Yüzde 20 civarlarında seyreden enflasyon oranları baz alınarak asgari ücrette farklı bir artışın yapılması bekleniyor.

İki önemli toplantıya liderlik edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 gündür bir araya gelmediği A Takımı ile bugün görüşme sağlayacak. Gündem maddesinin asgari ücret olduğu toplantıda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın asgari ücret ile ilgili çalışmaları da detaylı incelenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliği ile gerçekleştirilecek bu iki önemli toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, alınan kararları ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Exit mobile version