Genel

Güneş kremlerinizi hazırlayın Worldcard sahiplerinin tatillerinin 1.000 TL’si geri iade ediliyor! Kampanyaya katılmak şart! Üstelik tüm oteller dahil….

Yaz aylarının gelmeye başlamasıyla birlikte kredi kartı kullanan vatandaşları bekleyen avantajlar da artmaya başladı. Geçtiğimiz gün yeni bir kampanya duyurusu gerçekleştiren Worldcard, 925 TL’ye varan Worldpuan kazandırmak için Jolly Tur ile işbirliği gerçekleştirdi.

WORLDCARD İLE HER TATİL HARCAMASI KAZANDIRIYOR

Jolly Tur merkez ofisleri, yetkili satış acenteleri, internet sitesi ve Jolly çağrı merkezinden tek seferde yapılacak tüm yurt içi otel harcamaları ile Kuzey Kıbrıs otelleri de dahil olmak üzere tüm yurt içi ve yurt dışı uçak bileti rezervasyonlarında yapılacak olan her 7 bin 500 TL ile 12 bin 499 TL arasındaki harcamalar için 675 TL Worldpuan; 12 bin 500 TL ve üzerindeki harcamalar için ise, 925 TL Worldpuan kazanılabiliyor. World Mobil üzerinden kampanya katılım sağlanması halinde 150 TL’ye varan ek Worldpuan veren Worldcard, buradan katılım sağlandıktan sonra 2 bin TL ve üzeri her alışverişe 75 TL Worldpuan olmak üzere, toplamda 150 TL Worldpuan hediye ediyor. Worldcard sahipleri, her iki kampanyadan aynı anda Worldpuan kazanabiliyor.

KAMPANYA 19 EYLÜL’E KADAR YAPILAN SEYAHAT HARCAMALARI İÇİN GEÇERLİ

World Mobil uygulamasından kolayca katılım sağlanabilen Worldpuan kampanyasına aynı zamanda Worldcard sahipleri; JOLLY yazıp bir boşluk bırakıp, müşteri numarasını yazdıktan sonra 4454’e kısa mesaj göndererek de katılım sağlayabiliyor. 19 Ağustos 2022 tarihinde başlayan Worldpuan kazanma kampanyası, 19 Eylül 2022 tarihine kadar devam ediyor.

KAMPANYALAR BİRLEŞTİRİLEMİYOR

Jolly ile hem puan hem de taksit erteleme anlaşması olan Worldcard, her iki kampanyadan aynı anda yararlandırmıyor. Yani Jolly öteleme kampanyasından faydalanılan işlemler için Worldcard müşterileri herhangi bir puan kazanamıyor. Bunun yanı sıra bireysel kredi kartı ve debit kart ile yapılan alışverişler için geçerli olan bu kampanyadan her Worldcard müşterisi yalnızca bir kerecik yararlanabiliyor. Öte yandan Worldcard’ın bu kampanyasından; Yapı Kredi ticari kredi kartları, Albaraka ve Anadolubank Worldcard sahipleri yararlanamıyor.