Günlük Burç Yorumları: 15 Aralık Çarşamba günü sizi neler bekliyor? Koç, aslan, balık, yengeç…

15 Aralık günlük burç yorumları… Gezegenlerde meydana gelen günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızda gerçekleşen olaylar farklılık gösterebiliyor. Bugün Başak burçları bugün ruhen daha iyi hissederken, Terazi burçları bedensel yorgunluk ve sağlık problemleri yaşayabilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 15 Aralık 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm detaylar…

Koç Burcu – (21 Mart- 20 Nisan )

Yabancı bir sosyal çevreye adım atıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişiler sizlere ilerde yeni bir çevre kazandıracaktır. Konuştuğunuz ve tanıştığınız herkesi önemseyin. İnsanları tüm samimiyetinizle kucaklayın.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Ekonomik alacaklarınızın ödenmesi için aile büyüklerinizden aracılık yapmalarını isteyebilirsiniz. Kanaat önderlerinin düşünceleri her zaman adil olacaktır. Onların da yardımlarıyla bütün ödemelerinizi alabilir ve bunu değerlendirmek için bir çok yolu araştırabilirsiniz.

İkizler Burcu – (22 Mayıs- 22 Haziran)

Yeni bir ilişkiye başlıyorsunuz. Bu ilişki sizi bambaşka yerlere taşıyabilir ve aşka olan bakış açınız değişebilir. Hayatınıza gelen bu yeniliği özenle büyüterek sevginizi vererek çoğaltın. İlişkinizin sizi yeni bir siz yaratmasına izin verin.

Yengeç Burcu- (23 Haziran- 22 Temmuz)

İş başvurularınız olumlu sonuçlanıyor. Görüşmeleriniz neticesinde kabul edileceksiniz. Bu doğrultuda bazı yeni kararlar alabilir hayatınızı yeniden yönlendirebilirsiniz. İnsanlara olan tavrınızı da belirlemeli o tavırı iş hayatınız boyunca devam ettirmeye özen göstermelisiniz.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Eğer beklediğiniz bir çocuk haberi varsa o haberi alıyorsunuz. Mutluluğunuzu tarif edemeyeceksiniz. Bu yeni heyecan sizi dürtüsel kılabilir. O anlık heyecanla kendinizi alışverişe vurabilir ve gereksiz bir çok şey alabilirsiniz. Heyacanınızı yönetmeye çalışın.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Biriktirdiğiniz acılarınız harekete geçmenizi tetikliyor. Korkularınızı yenerek cesurca davranışlar sergileyeceksiniz. Bu cesur davranışlar sizi bir sonraki hamleleriniz konusunda da cesaretlendirebilir. Cesur adımlar atarak hedeflerinize hızla ilerleyebilirsiniz.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Sizleri eleştiren herkese cevap vereceksiniz. Kelimelerinizi sakınmadan konuşacaksınız. Böylece kendi kimliğinizi karşı tarafa da kabul ettirecek ve sizlere karşı olan sınırlarını bilmelerine yardımcı olacaksınız.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım )

Maddi girişimlerinizde atak olacaksınız. Risk almaktan kaçınmadan hareket ediyorsunuz. Bu sizi cesur ve girişken kılıyor. Kaybetmekten korkmadan hareket etmeniz size büyük kazanç sağlayacaktır. Sadece kendinize biraz zaman verin.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

İkili ilişkilerinizde son kararı veriyorsunuz. Bu karara neden olan şeyleri cevabını açıklamak istemeyebilirsiniz. Ama aldığınız karardan kesinlikle emin olmadan konuşmamaya çalışın. Bütün şartları değerlendirdiyseniz konuşmaktan da kaçınmayın.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

İçinize attığınız konuları konuşmak isteyeceğiniz bir gün. Artık bir şeyleri açıklamak ve rahatlamak istiyorsunuz. Kalbinizi kıran canınızı sıkan her ne varsa bugün bunları söylemekten çekinmeyin. Çünkü bir daha bu fırsatı yakalayamayabilirsiniz.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Her alanda uzman olduğunuzu kanıtlıyorsunuz. Kendinizi gösterebileceğiniz zamanlar içindesiniz. Kendinizi en güzel en şaşalı haliyle yansıtın. Bilginizi gösterirken biraz alçakgönüllü olmaya da önem verin.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Kariyer hayatınızda yeni bir başarıya imza atıyorsunuz. İnsiyatif alarak yaptığınız hamle sizi terfi ettirecektir. Emeğinizin karşılığını görmeye başladığımız bu zamanları tadını çıkarın. Kendinizi ödüllendirin. Başarınızı kutlamayı unutmayın.

Exit mobile version