Yaşam

Günlük burç yorumları: 16 Aralık Perşembe burç yorumu….

16 Aralık günlük burç yorumları… Gezegenlerde meydana gelen günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızda gerçekleşen olaylar farklılık gösterebiliyor. Bugün Başak burçları bugün ruhen daha iyi hissederken, Terazi burçları bedensel yorgunluk ve sağlık problemleri yaşayabilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 16 Aralık 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm detaylar…

Koç Burcu – (21 Mart- 20 Nisan )

Çalışma ortamınızdaki diyaloglarınızda iletişim kurarken mesafeli yaklaşım sergiliyorsunuz. Ekip arkadaşınız bu mesafeli yaklaşımı an anlam veremeyebilir ve bu soğukluğun nedenini sorabilirler. Vereceğiniz cevaptan emin olmadan konuşmamalısınız.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Eşinizin akrabalarına karşı soğuk davranışlarınız olacaktır. Mesafeli olmak istiyorsunuz. Ama bunu çok beceremeyebilirsiniz. Eşinizle bu durumu paylaştığınız noktada sorunları çözebilir ve ilişkinizin etkilenmesine mani olabilirsiniz.

İkizler Burcu – (22 Mayıs- 22 Haziran)

Yanlışlarınızı söyleyen yakınlarınıza sert cevaplarınız olacaktır. Hata yaptığınızı kabullenmiyorsunuz. Kabul etmediğiniz gibi bu konuda karşı tarafa sert konuşmalar yaparak kırıcı oluyorsunuz. Öncelikle kendi içinizdeki sorunu kendinizle çözmelisiniz. Ondan sonra karşı tarafla konuşmalısınız.

Yengeç Burcu- (23 Haziran- 22 Temmuz)

Aşk hayatınızda iletişim sorunu yaşıyorsunuz. Duygularınızı doğru şekilde yansıtamıyorsunuz. Bu da büyük problemlere sebep oluyor. Öncelikle konuşabilmeyi öğrenin. Yanlış anlaşılırım duygusunu bir kenara bırakarak problemlerinizi konuşmaya çalışın. İnanın çok etkisini göreceksiniz.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Üstlerinize karşı gelebilirsiniz. Toplantıda görüşlerinizi açıkça ifade ederek sizlere dayatılanları red edeceksiniz. Bu durum bazı kişiler için olumlu karşılanırken bazı kişiler için olumsuz karşılanabilir her ne olursa olsun fikirlerinizi paylaşmaktan vazgeçmeyin.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Sosyal çevrenizde sözünüzün dinlenmesini istiyorsunuz. Sizin için önemli olan konulara herkesin saygı duyması gerektiğini düşünüyorsunuz. Saygı zorlama yoluyla olmaz. Lütfen insanlara baskı yapmaktan vazgeçin.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Ailenize karşı kendinizi gerginlik içinde bulabilirsiniz. Tartışmanın uzağında kalmaya çalışın. Çalışamadığınız noktada yaşanan gerginlikler ve söylenen sözler canınızı yakabilir ve öfkeniz daha da artabilir. Öfkenizi yönetmeyi ve olayları idare etmeyi öğrenin.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım )

Ticari ortaklıklarınızda kurallara uyulmadığı için karşı taraftan sert istekleriniz olacaktır. Disiplinli çalışmak istemeyenlerle yollarınız ayrılabilir. Bu konudaki net tutumunuz herkesin kendisine çekidüzen vermesine sebep olacaktır.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

Maddi birikiminizi yanlış yönlendirdiğinizi fark ediyorsunuz. Maddi kayıplar yaşamanız gerçeği görmenize yol açtı. Şimdi bu öğrendiklerinizle kendiniz için yeni kararlar alabilir ve o hedeflere gitmek için mantıklı sebepler içinde ilerleyebilirsiniz.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

İkili ilişkilerinizde şeffaflık arıyorsunuz. Gizli saklı davranışlar güven sorunu yaşamanıza neden olacak. Bu yüzden ilişkilerinizi sorgulayabilir ve nerede hata yaptığınızı anlamaya çalışabilirsiniz.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Gizli sırlar ortaya çıkıyor. Arkanızdan konuşulan gerçek düşünceleri öğreniyorsunuz. Duyduklarınız canınızı yakabilir ve kendinizi sorguladığınız zamanlar yaşayabilirsiniz. Her ne duyarsanız duyun sizin gerçekliğinizle dışarda var olan gerçeklik farklıdır. İnsanların her söylediğine bu kadar kafayı takmayın.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Topluluk önünde sosyal çevrenizi eleştiri yağmuruna tutabilirsiniz. Size onların bütün davranışları yanlış olarak görünecektir. Ama atladığınız bir nokta var. Herkesin realitesi farklıdır. Eleştirmek yerine çevrenizi anlamaya çalışın.