Günlük burç yorumları: Bugün sizi neler bekliyor? Koç, yengeç, akrep, başak, balık…

19 Aralık günlük burç yorumları… Gezegenlerde meydana gelen günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızda gerçekleşen olaylar farklılık gösterebiliyor. Bugün Başak burçları bugün ruhen daha iyi hissederken, Terazi burçları bedensel yorgunluk ve sağlık problemleri yaşayabilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 19 Aralık 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm detaylar…

Koç Burcu – (21 Mart- 20 Nisan )

Son kez taşınma kararınızı oylamaya sunuyorsunuz. Ailenizin ortak kararı ile yeni bir semt için arayışa geçeceksiniz. Verdiğiniz karar doğrultusunda bulduğunuz ev sizi tatmin edecektir. Taşınma telaşından bu aralar çok stresli olabilirsiniz.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Maddi konularınız iyice karmaşık bir hal almak üzere, içinden çıkamayacağınız durumlarda son çare yakın ilişkilerinizi kullanacaksınız. Onların konuya el atmasıyla sorunları çok hızlı çözüme kavuşturabilirsiniz.

İkizler Burcu – (22 Mayıs- 22 Haziran)

Hayatınıza yeni bir yön vermek istiyorsunuz. İkili ilişkileriniz ve beklentilerinizi değişime götüreceksiniz. Farklı bakış açısından hayata bakmak size bambaşka kapılar açacak ve kendinizi hiç hayal dahi etmediğiniz şeyleri yaşarken bulacaksınız.

Yengeç Burcu- (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sınırlarınızı yıkacak gücü kendinizde hissediyorsunuz. Artık sizi baskı altına almayan çalışan her konuya tepkisiz kalmayacaksınız. Gereken kişiye duyması gerektiği şeyleri söyleyecek ve herkese tepkinizi belli edeceksiniz.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Sosyal çevreniz sizleri şaşırtıyor. Beklemediğiniz bir etkinlikte onur konuğu siz olacaksınız. Bu durum gururunuzu okşarken egonuzu da tatmin edecektir. Sahne sizin yaşam alanınız. Sahnede bir aslan gibi ihtişamınızla yine kendinizi göstereceksiniz.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Ani karar değişikliği ile çalıştığınız firmadan ayrılıyorsunuz. Yeni başvuruları değerlendirmek isteyeceksiniz. Bu değerlendirme sürecinde birkaç gün kendinize tatil verin. Dinlenerek yeni bir işe başlamak size çok iyi gelecektir.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Yabancı kişiler aleyhinizde konuşuyor. Sizlere iletilen bu durum karşısında suskunluğunuzu koruyamayacaksınız. Sizi tanımayan insanların sizin hakkınızda konuşması sinirlerinizi girebilir. Hayatınızda yeri olmayan insanları bu kadar kafanıza takmayın.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım )

Değişmek istemediğiniz konularda yeni sınavlar karşınıza çıkabilir. Sisteme karşı olmak sizi yıpratacaktır. Ona direnmek yerine uyum sağlayarak kendinizi akışı bırakmak daha az yıpranmanıza sebep olacaktır. Ruh sağlığınız için akışta kalın.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

İkili ilişkilerinizde ayrılma kararı alıyorsunuz. Üzgün olmanız ve kendinizi geri plana atmanız bağışıklık sisteminizi de zorlayacaktır. Duygularınızı en derinden hissederken kalp ağrınızı arttıracak anılardan uzaklaşın. Kendinizi tüketmeyin.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Geleceğinize yön vermek için yeni kararlar alıyorsunuz. Kişisel verimliliği başlatarak hayatınızın her alanına adapte etmeye çalışacaksınız. Bu yenilik sizi zorlasa da bunu başarıyla sonlandırmak için elinizden gelen her şeyi fazlasıyla yapacaksınız.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Beklenmedik bir ilişkiye hazır olun. Size duygularını açmak isteyenler sizi sevmek için hazırlanıyorlar. Sevginize layık olabilmek için çok çaba sarfedecekleri size kendinizi özel hissettirmek için ellerinden geleni fazlasıyla yapacakları bir ilişkiye yelken açıyorsunuz Mutluluktan ayaklarınızın yerden kesilmesine izin verin.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Ailenizle ilgili bazı olaylar olabilir ve burada karar merci siz olabilirsiniz. Olaylara mantıklı bakış açısıyla yaklaşarak konularla ilgili son kararı siz vereceksiniz. Yeni bir gelişme olacaksa siz başlatacaksınız. Karar merci olarak objektif bakış açısı ile ilerlemeye devam edin.

Exit mobile version