Gündem

Günlük vaka sayısı 30 bini geçti! 28 Kasım Cumartesi corona virüsü tablosu!

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan corona virüsü tablosunda Türkiye’de günlük vaka sayısının 30 bini geçtiğini görüldü. Güncel vakalar hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi twitter hesabı üzerinden açıklamada bulundu. İşte 28 Kasım Cumartesi corona virüsü tablosu

Yeni alınan tedbir kararları sonrası vakaların nasıl olacağı tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu nedenle vatandaşlar güncel tabloları araştırıyorlar. Corona virüsü vaka tablosu Sağlık Bakanlığı tarafından her gün güncelleniyor. Bakanlık tarafından yayınlanan yeni tabloya göre günlük vaka sayısı 30 bini geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük durum hakkında değerlendirmesini sosyal medya üzerinden kamuoyu ile paylaştı.

28 Kasım corona virüsü tablosu

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan corona virüsü güncel tablosuna göre son 24 saatte yapılan 174 bin 443 test sonucunda 30 bin 103 yeni vaka tespit edildi. 6 bin 714 kişi hasta olarak kaydedilirken, corona virüsü yüzünden ölenlerin sayısı 182 olarak açıklandı. Güncel vaka tablosuna göre corona virüsünden kurtularak sağlığına kavuşanların sayısı ise 3 bin 611 olarak öğrenildi.

Sağlık ordumuz ağır yük altında

Resmi twitter hesabı üzerinden açıklamada bulunan Bakan Koca, “Bugün tespit edilen 4.903 ağır hastamız var. Sağlık ordumuz ağır yük altında. Her birimiz tedbirlere uymakla mesulüz. Bu kişisel bir tercih değil, toplumsal bir zorunluluktur.” İfadelerini kullandı.