Hadise ile fotoğrafını paylaşan Haluk Şentürk’e, Diva Bülent Ersoy’dan sert yorum: Hadise aslında iyi bir kızdır ama onu her an düşman ilan edebilirim!

Ünlü isimlere yaptığı menajerlik ile tanınan Haluk Şentürk, Instagram hesabından Hadise ile çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaştı. Şentürk’ün gönderisine Diva Bülent Ersoy’dan saniyesinde yorum geldi.

HADİSE İLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI!

Ünlü Menajer Haluk Şentürk, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Yeni gönderisinde ünlü şarkıcı Hadise ile yanak yanağa poz veren Haluk Şentürk, birçok ünlü isimden ve sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

BÜLENT ERSOY’DAN YORUM GECİKMEDİ!

Hadise ile yanak yanağa olan fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Menajer Haluk Şentürk’e, Diva Bülent Ersoy’dan yorum gecikmedi. Bülent Ersoy, Şentürk’ün fotoğraf paylaşımına şu yorumu yaptı: “Haluk, telefonuma şu an bir resim geldi. Bana inat mı koydunuz o resmi? Hadise Hanım ile yanak yanağa poz vermişsiniz. Bu Hadise Hanım da aslında iyi bir kızdır ve gerçekten çocuk sevdiğim bir çocuktu. Ancak bu kadar ziyadesi ile sana yaklaşmasından sonra kendisine olan iyi niyetli sevecen yaklaşımların ve iyi niyetli fikirlerim, pozisyonum itibari ile her an değişebilir. Kendisini, düşmanım ilan edebilirim. Bundan sonra ki ilk görüşmenizde aranızda en az bir buçuk metre mesafe ile oturmanızı ve birbirinize hiç dokunmamanızı, her ikinizin de sağlık ve selameti adına bilgilerinizi sunuyorum. En halisane duygularım ile ilk ve son kez sizleri ikaz ediyorum.”

HADİSE YANIT VERDİ!

Bülent Ersoy’un bu uzun yorumuna birçok sosyal medya kullanıcısı anlam verememiş olsa da yorumun muhataplarından birisi olan şarkıcı Hadise, Diva Bülent Ersoy’a cevap vermekte gecikmedi. Hadise, cevabında şu ifadeleri kullandı: “Divam, sizin düşmanlığınız bile bir ödüldür bana ama mesajınız alınmıştır. Bundan sonra ki buluşmamızda yanımızda sizin de olmanızı çok isterim.”

Exit mobile version