Magazin

Hadise ile Mehmet Dinçerler evliliğinde kriz büyüyor: Evi terk etti! Evliliğin çatırdamasına kayınvalide mi sebep oldu?

Hadise ile Mehmet Dinçerler evliliğinin büyük bir kriz ile boğuştuğunun iddia edildiği şu günlerde, dün akşam yeni bir gelişme daha yaşandı. Ünlü şarkıcı Hadise’nin, evi terk ettiği iddia edildi.

SAHNEDE AĞLAMIŞTI!

Yaz aylarının başlarından itibaren yoğun bir konser temposu içerisine giren ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde de yine bir konser vererek hayranlarını coşturdu. Güzelliği, şarkıları ve sahne performansı ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Hadise, dinleyicilere keyifli saatler yaşattı.

Konser esnasında “Küçük Bir Yol” isimli şarkısını seslendiren Hadise, bir anda gözyaşlarına boğuldu. Şarkıyı sonlandırmak durumunda kalan ve bu görüntüleri ile de magazin gündeminde büyük yankı uyandıran başarılı şarkıcı, daha sonrasında açıklama yaptı. Küçük Bir Yol isimli şarkının ikinci yılını doldurduğunu ve kendisi için çok farklı bir yere sahip olduğunu belirten Hadise, gözyaşlarının sebebini de buna bağladı.

YÜZÜKLER ÇIKTI!

Geçtiğimiz aylarda işletmeci Mehmet Dinçerler ile hayatını birleştiren ünlü şarkıcı Hadise, son iki- üç konserdir alyans takmaması ile dikkat çekti. Bir süredir evliliklerinde problemler olduğu iddia edilen ünlü çift, yüzük detayı ile bu iddiaları resmen doğrulamış oldu. Geçtiğimiz günlerde yeni bir mekan daha açan Mehmet Dinçerler’in de parmağında alyansının olmaması, iddiaları kuvvetlendiren detaylardan birisi oldu.

EVİ TERK ETTİ!

Evliliklerinde bebek krizi yaşadıkları iddia edilen ve Hadise’nin yoğun temposundan ötürü henüz anneliğe hazır olmadığı öne sürülen ünlü çift, dün gece yeni bir iddia ile gündeme geldi. İddialara göre Hadise, eşi ile birlikte Riva’da yaşadıkları evden eşyalarını topladı ve henüz bekarken yaşadığı kendi evine döndü. Çifte dair diğer bir iddia ise başından itibaren Hadise’yi benimseyemeyen Mehmet Dinçerler’in annesinin evlilikte problem yaratmaya devam ettiği olarak ileri sürüldü.