Magazin

Hadise’den son dakika açıklaması: “Anlaşmalı ayrılamadığımız için davayı ben açtım!”

Son dönemlerde konserlerinde yalnız olan ve eşi Mehmet Dinçerler’in özel günlerinde de görüntülenemeyen Hadise, bir süredir ortalıkta dolaşan ayrılık iddialarına ilişkin açıklama yaparak haberleri doğruladı.

BOŞANMA KARARI ALDIKLARI BASINA SIZMIŞTI!

Bir süredir haklarında ayrılık iddiaları ortaya atılan Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti tüm haberlere rağmen sessizliklerini korumaya devam ederlerken dün akşam saatlerinde magazin gündemine bomba gibi bir iddia daha düştü. 2.sayfa tarafından ortaya atılan iddiaya göre Hadise’nin dün gündüz saatlerinde harekete geçtiği ve nisan ayından bu zaman evli olduğu Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açtığı öne sürüldü.

İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Bir süredir ayrılık iddiaları ile gündeme gelmelerine rağmen sessizliğini koruyan ünlü şarkıcı Hadise, dün magazin gündemine bomba gibi düşen boşanma davası iddiasının üzerine az önce Instagram hesabından yeni bir açıklama yayınladı.

Eşi Mehmet Dinçerler ile anlaşmalı olarak ayrılamadıkları için boşanma davasını kendisinin açtığını ifade eden Hadise, “Mehmet’e mutluluklar diliyorum” diyerek bu sayfanın kendisi için kapanmış olduğuna dikkat çekti. Ayrıca ünlü şarkıcı paylaşımında, bu süreçte yanında olanlara da teşekkür etti.

MEHMET DİNÇERLER SESSİZLİĞİNİ KORUDU!

Hadise’nin uzun bir aradan sonra sessizliğini bozarak boşanma davasını açtığını açıklamasının üzerine boşanma gerekçesine ilişkin yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı. Öne sürülen iddialara göre Mehmet Dinçerler’in Hadise’nin sanat hayatı üzerinde baskı kurmaya çalıştığı ve ünlü şarkıcıyı kısıtlamaya yönelik bir tutum içerisinde olduğu öğrenildi. Ayrıca Mehmet Dinçerler’in Hadise’nin boşanma kararı sonrasında 3 milyon TL’lik tektaşı ve düğünde takılan diğer takıları geri istediği de iddia edildi.

Hadise’nin yaptığı boşanma davası açıklamasından sonra gözler Mehmet Dinçerler tarafından yapılacak olan açıklamaya çevrilirken iş insanı yalnızca Instagram hesabında bulunan fotoğrafları silmek ve Hadise’yi takipten çıkarmak ile yetindi.