Magazin

Hadise’nin boşanma aşamasında olduğu eşi Mehmet Dinçerler’in Kerimcan Durmaz ile olan görüntüleri ortaya çıktı! Sahnede olan Deha Bilimlier’den imalı paylaşım geldi!

Geçtiğimiz sene ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ile ani bir şekilde ayrılan ve hemen ardından da iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir ilişkiye başlayan başarılı şarkıcı Hadise, ilişkisini ilk günden bu yana saklamadan yaşamayı tercih etti. Hadise’den çok alışık olmayan özel hayat paylaşımları ünlü şarkıcının hayranlarını dahi şaşkına çevirirken ilişki haberinin üzerinden çok da zaman geçmeden, Mehmet Dinçerler Hadise’ye evlenme teklifi etti.

Hızlı bir şekilde evlenme kararı alan ve ardından da nisan ayında, camialarının aksine Çırağan Sarayı’nda sessiz sedasız nikah masasına oturan Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti, evliliklerinde henüz 4 ayı geride bırakırlarken son dönemlerde ayrılık iddiaları ile gündeme geldi. Ünlü çiftin ayrılık haberlerinin doğru olup olmadığı merak edilirken geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile anlaşmalı boşanamadıkları için boşanma davası açtığını açıkladı.

Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşerken bugün Dinçerler ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali ile birlikte sunduğu Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında çarpıcı açıklamalara imza attı.

SEREN SERENGİL’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali ile birlikte sunduğu Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında, Mehmet Dinçerler ile ilgili çarpıcı açıklamalara imza attı. Dün yayınlanan programda, yayında söylemesinin doğru olmayacağı birtakım bilgilerin kendisine geldiğini ve Mehmet Dinçerler’in farklı fantezilerinin olduğunu öne sürdü.

KERİMCAN DURMAZ İLE GÖRÜNTÜLERİ ÇIKTI!

Seren Serengil’in açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düşerken akşam saatlerine doğru Mehmet Dinçerler’in Kerimcan Durmaz ile birlikte çekilmiş olan görüntüleri ortaya çıktı. Daha önce birlikte bir mekana giden sonrasında da aynı araca binerek mekandan uzaklaşan ikilinin samimi halleri dikkatlerden kaçmadı.

ŞARKICI DEHA BİLİMLİER’DEN İMALI PAYLAŞIM!

Bir sosyal medya hesabı Mehmet Dinçerler ile Kerimcan Durmaz’ın birlikte görüntülendikleri mekanda sahne alan kişinin şarkıcı Deha Bilimlier olduğunu fark etti. Bunun üzerine başka bir hesap Bilimlier’i etiketleyerek “bekleniyorsunuz” yazdı. Kendi Instagram hesabından paylaşımda bulunan Bilimlier “her şeyi biliyorum ama konuşmam” diyerek akılları karıştırdı.