Magazin

Hadise’nin Yeni Sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Önceki ilişkilerine çok şaşıracaksınız..

Kaan Yıldırım’ın adının Çağla Şıkel ile anılmasının ardından yakın zamanda ayrıldığı eski sevgilisi Hadise’den de hızlıca yeni bir aşk haberi geldi. Ünlü şarkıcının iş insanı Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğu iddia edildi ve ikilinin samimi fotoğrafları paylaşıldı.

İş insanı Burhan Dinçerler’in oğlu olan ve bir kahve zincirinin CEO’luğu görevini yürüten 33 yaşındaki isme magazin dünyası pek de yabancı değil. Mehmet Dinçerler’in adını çoğumuz ilk kez Hande Erçel‘le yaşadığı aşk ile duymuştuk.

Mehmet Dinçerler'in adını çoğumuz ilk kez Hande Erçel'le yaşadığı aşk ile duymuştuk.

Hande Erçel’in eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz’ın arkadaşı olduğu için bu ilişki başlarda çok tepki çekmişti. Çift iddialara göre ünlü oyuncunun Mehmet Dinçerler’in aşırı cimriliğinden rahatsız olması yüzünden ayrıldı.

Yasemin Şefkatli’nin de adı İdo Tatlıses’le ayrı olduğu dönem iş insanı ile anılmıştı. Bazı kaynaklarda aşk, bazılarında dostluk olarak geçen bu ilişki uzun sürmedi. Ünlü playboy’un adı bir dönem Asena Atalay ile de anıldı.

Rojda Demirer ile olan ilişkisi de kısa sürede belgelenmişti.

Rojda Demirer ile olan ilişkisi de kısa sürede belgelenmişti. 2015 yılında Ece Seçkin’le de bir ilişkisi olmuştu. Sosyetik güzel Ceylan Çapa’yla olan aşkı da otomobilde ortaya çıkmıştı. Deniz Akkaya ile olan ilişkisi manşetlere “Deniz Akkaya’nın baklavacı sevgilisi” olarak yansımıştı. Bir dönem Dilan Çiçek Deniz ve Ebru Şahin’in de peşinde olduğu söylenen isim, iddialara göre karşılık alamamış.