Aydın HaberleriEge Haberleriİzmir HaberleriManisa Haberleri

Hafta sonu dışarı çıkacak olanlar dikkat: İzmir, Aydın, Manisa için açıklandı!

Pek çok kişi hafta sonu dışarı çıkma planı yapıyor. Tatil gününü dışarda geçirmek isteyen pek çok kişi ise internet sayfalarından hava durumu araştırması yapıyorlar. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı tedbir alması için açıklamada bulundu. Yayınlanan son verilerde, İzmir, Aydın, Manisa ve Balıkesir çevrelerinde yarın yani Cumartesi günü yer yer sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yarın Marmara bölge geneli ile İzmir, Aydın, Manisa ve Balıkesir çevrelerinde yer yer sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Ülkenin diğer yerlerinde az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Pazar günü de yağış var

Çanakkale, Kocaeli, istanbul, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’nde Pazar günü yağış bekleniyor. Diğer illerde ise az bulutlu ve açık havanın görülmesi bekleniyor.

Günlük tahmin

8 Ekim için yapılan hava durumu tahmininde Ege Bölgesi’nde havanın parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, İzmir ve Manisa çevrelerinin akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.