Ekonomi

Hafta sonu müjdesi verildi: 3 banka ATM noktalarından para dağıtacak! Anında nakit hizmeti 2022

Çeşitlik ekonomik ve siyasi faktörler çerçevesinde zorlaşan gündelik hayat şartları, vatandaşların bütçelerinin derinden etkilenmesine ve buna bağlı olarak da nakde olan ihtiyaçların an be an artmasına sebep oldu. Gün içerisinde zamlı hizmetlere yapılan harcamalardan ötürü cüzdanı boş kalan vatandaşlar, ceplerini bir nebze olsun doldurmak ve hiç değilse temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit arayışı içerisine girdiler.

Ekonomik şartların mağdur ettiği vatandaşların nakit arayışlarına, hafta sonu itibari ile bir kamu bankası, iki özel bankadan müjdeli haber geldi. Bankalar, kendi bünyelerinde geliştirdikleri nakit avans hizmetleri aracılığı ile vatandaşlara anında nakit hizmeti sunacaklarını duyurdular.

Halkbank Anında Nakit Hizmeti

Türkiye’nin en köklü kamu bankalarından biri olan Halkbank, yeni dönemde vatandaşlara her an zamlanan gündelik hayat şartlarına karşı anında nakit hizmeti sunacağını duyurdu. Halkbank’ın resmi internet sitesinde detayları yayınlanmış olan taksitli nakit avans hizmetinin üst limiti 15 bin TL, aylık faiz oranı yüzde 1,80 ve azami vade sayısı 12 ay olarak belirlendi.

Yapı Kredi Bankası Anında Nakit Hizmeti

Geliştirdiği geniş kapsamlı ve avantajlı kampanyaları ile dikkat çeken bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde her müşterisinin kredi kartı limitine göre belirleyeceği tutarlarda taksitli nakit avans hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmeti için azami vade sayısını 12 ay, aylık faiz oranını ise yüzde 1,80 olarak belirledi.

Garanti BBVA Anında Nakit Hizmeti

Garanti BBVA da yeni dönemde giderek zorlaşan ekonomik şartlara karşın müşterilerine anında nakit hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka, ilgili hizmeti için üst limiti 6 bin TL, azami vade sayısını 12 ay ve aylık faiz oranını yüzde 1,80 olarak belirledi.