Haftanın kaptanlık oyunu oynandı! 5 Eylül MasterChef Türkiye’de kırmızı ve mavi takım kaptanları kimler oldu?

Dün akşam haftanın kaptanlık oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışması, yine heyecanlı anlara tanıklık etti. Gecenin sonunda hafta boyunca birlikte yarışacak olan takımlar oluşturuldu.

VURAL YARIŞMAYA DAHİL OLDU!

18 kişilik ana kadronun yanı sıra bir de yedek kadroya sahip olan MasterChef Türkiye yarışması, kurallar gereğince bir süre elenen ismin yerine her hafta yedek kadrodan bir isim ile izleyicinin karşısına çıkacak. Cumartesi günü yedek kadro yarışmacıları arasında oynanan oyun ile birlikte bu hafta ana kadroya dahil olacak isim, Vural olarak belirlenmişti.

Hem kendi grubunda hem de yedek yarışmacı oyunlarında oldukça başarılı bir performans sergileyen ve her yaratıcılık oyununa kalarak nerede ise bir rekor kıran Vural, dün akşam ilk kaptanlık oyununa dahil oldu.

KAPTANLIK OYUNU OYNANDI!

Haftanın ilk kaptanlık oyunu ile izleyicisinin karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışması, yine oldukça heyecanlı anlara şahitlik etti. Mavi takımın kaptanlığını alarak hafta boyunca kendisine avantaj yaratmak isteyen ve karşı takımın kaptanını belirlemek isteyen yarışmacılar, şeflere en iyi ıslak hamburgeri sunabilmek adına tüm yeteneklerini ortaya koydu.

Haftanın kaptanlık oyununun ilk etabında en iyi ıslak hamburgeri yapan isim yedeklerden gelen Vural olurken ikinci isim ise Kaan oldu. İkinci etapta karşı karşıya gelen ve en iyi sufleyi yapmak için çabalayan iki isim, şefleri etkilemeye çalıştı. En iyi sufleyi yaparak mavi takım önlüğünü giyen kişi ise Kaan oldu. Kaan, kırmızı takım kaptanlığına Melih’i seçti.

TAKIMLAR BELLİ OLDU!

Mavi ve kırmızı takım kaptanlarının belli olmasından sonra takımlar oluşturuldu. Kaan ve Melih’in oluşturdukları takımlar ise şu şekilde:

Exit mobile version