Yaşam

Haftaya yeniayla başlamaya hazır mısınız?

Yeniay 28 Ekim sabah saatlerinde Akrep burcunda oluşacak. Merak ettiğiniz her şey yeniayın genel yorumunda.

Yeniayın en büyük etkisi huzursuzluk. Tüm burçlar biraz huzursuz ve sabırsız davranma eğiliminde olacak. Yeniayların genel etkisi yeni başlangıçlar olsa da bu yeniay bazı bitişlerin habercisi olacak. Ama neticede her bitiş yeni bir başlangıçtır. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Bitişe üzülmek yerine, yeni olana yer açın.

Bu yeniay Akrep burcunda oluşacağı için, Akrep burcu özelliklerine de göz atmakta fayda var. Akrep burcu astrolojide cinsellikle ilgili her türlü akla gelebilecek konuyu içinde barındırır. Bunun yanı sıra ölüm, bitiş, gizli ve saklı olan her türlü konu, bilinçaltı, büyük krizler, karanlık her türlü konu, gizli saklı kayıt ve belgeler, mezarlıklar, büyü, simya, zehir, hırs, tutku ve kıskançlık gibi kavramlara da işaret etmektedir. Yeniayın genel prensipleri de daha çok bu konularda etkili olacak.

Ve tabi Akrep burcunun olduğu yerde cinsellikten bahsetmezsek olmaz. İlişkilerinizde özellikle cinsellikle ilgili sorunlarınız var ise, bunları çözmek, bunun için destek almak için de destekleneceksiniz.


Huzursuz, panik, sabırsız davranmaya da eğilimli olabilirsiniz. Bazılarınız aniden istifa edebilir, bazılarınız aniden ilişkilerinizi sonlandırabilirsiniz, dengesizce davranmaya eğilimli olabilirsiniz. Bu yeniay ile birlikte hayatınızda her türlü belirsizliği hayatınızdan çıkarabilir her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz fala çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu dönemin en önemli konusu ilişkiler ve aşk üzerine olacak. Önceliğiniz aşk ve ortaklarla olan ilişkileriniz. Çünkü her iki konuda da alacağınız kararlar geleceğinizi şekillendirecek.

Kriz içerisinde olan ilişkiler çözüme kavuşacağı gibi, işle aşkı birbirinden ayıramama gibi durumlarda zor zamanlar yaşanabilir. Bu konularda yeniaydan en çok etkilenecek olan burçlar, Akrep, Boğa, Aslan ve Kova burcunun ilk on gününde doğanlar olacaklar. Kıskançlık ve libidomuzun yüksek olması sizi zora sokabilir. Akrep burcunun aksiliğini hayatınızda fazla yaşamamak için sakinliğinizi korumanız bu dönemde çok önemli.

Eli açık Akrep burcunun etkilerini yaşamamaya da dikkat edin. Paranızı bol keseden harcamamaya özen gösterin. Bu yeniayda beklenmedik sürpriz harcamalar, ani masraflar, bozulan elektronik eşyalara harcanacak paralar gerekebilir.

İş konusunda ise hırslı bir dönem sizi bekliyor. Kariyerinizde köklü değişimler gelişebilir. İş değişikliği ya da ani istifalar gerçekleşebilir. Bu konudan en çok etkilenecek burçlar ise, Yengeç, Balık, Akrep ve Oğlaklar olacak. Şansları ve önleri çok açık

Medya, iletişim ve ulaşım sektöründe çalışanlara ise güzel etkiler söz konusu. Hayatınız tamamen değişebilir.

Bir yanıt yazın