Hakan Ural Bu Kez Acun Ilıcalı’yı Hedef Aldı! Acun’u Yerden Yere Vurdu!

Sunucunu olduğu bir sabah programında açıklamalar yapan Hakan Ural, bu kez Acun Ilıcalı’yı hedef aldı. Seneler boyu muhabirlik ve sunuculuk yapan Acun Ilıcalı’nın diksiyonunu eleştirdi. Hakan Ural’ın yaptığı yorumlar sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Detaylar haberimizde…

Kendisine yönelik eleştirilere tek tek cevap veren Hakan Ural’ın hedefinde eski patronu yer aldı. Acun Ilıcalı’nın diksiyonunu hedef alan Hakan Ural, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Acun ‘Açıkçası’ Demezse Cümle Kuramaz!’

Acun Ilıcalı’nın, ‘Açıkçası’ kelimesini cümlelerinde çok sık kullandığını söyleyen Hakan Ural, bu kelimeyi kullanmazsa Acun Ilıcalı’nın cümle bile kuramayacağını iddia etti. Yaptığı bu açıklamayı pek çok örnek ile pekiştirdi. ‘Açıkçası’ kelimesi geçirdiği bir cümleyi cımbızla alsa, Acun’un aynı cümleyi tekrar kuramayacağını öne sürdü.

Kelimeyi yerli yersiz her cümlesinde kullandığını söyleyen Hakan Ural, Acun Ilıcalı’nın çoğu zaman anlam bozukluğu yaptığını dile getirdi. Bir şeyi açık açık anlatmak istenmediği zamanlarda ‘açıkçası’ kelimesinin kullanıldığını, ancak Acun’un açıkçası deyip her şeyi anlattığını dile getirdi. Açıkçası deyip konuşmaya devam etmenin oldukça garip oldduğunu ifade etti.

Eleştirileri Tek Tek Cevapladı

Kendisine yönelik eleştirilere de cevap veren Hakan Ural, öncelik ile sağlık çalışanlarına yönelik söylemiş olduğu sözler nedeni ile aldığı eleştirilere cevap verdi. Yaptığı eleştirinin bir kişi özelinde yapıldığını söyledi ancak sosyal medyada olayın tüm sağlık çalışanlarına söylenmiş gibi aktarıldığını dile getirdi. Haklı olduğu halde özür dileyebilecek bir karaktere sahip olduğunu söyleyen Hakan Ural, özür dilemese olayların çok başka yerlere çekileceğini ve özür dileyerek bunun önüne geçtiğini ifade etti.

Askerlik yapmadığı yönündeki eleştirilere de cevap veren Ural, bu haberlerin kendisini yıpratmak için çıkarıldığını ileri sürdü.

Exit mobile version