Magazin

Hakan Ural hastaneye kaldırıldı: Durumu ağırlaştı!

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün Neler Oluyor Hayatta’ programının sunuculuğunu yapan Hakan Ural’dan kötü haber geldi. Bir süredir yayına katılamayan Ural, ağır bir grip geçirdiğini duyurmuştu. Ural’ın ilk olarak negatif çıkan test sonucu daha sonra pozitife döndü. Yapılan son açıklamada, ünlü sunucunun koronavirüse yakalandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Bir süredir yayına katılamayan Hakan Ural, sosyal medya hesabından soğuk algınlığı geçirdiğini duyurdu. Ancak ilerleyen günlerde durumu ağırlaşan Hakan Ural, hastaneye giderek PCR testi yaptırdı. Ural’ın negatif çıkan test sonucu bir süre sonra pozitife döndü.

HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Hakan Ural, bunun üzerine tedbir amacıyla hastaneye yatırıldı. Tedavisi sürüyor. Hastalık sürecini istediği gibi geçiremeyen Ural, iki günün sonunda bir paylaşım daha yaparak, “Arkadaşlar maalesef süreç her geçen gün daha zorlaştı. Sıkıntılı yani. Bir önceki post iyi dedik ama erken davranmışız. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin.” ifadelerine yer vermişti.