Magazin

Hakan Ural’dan Tarkan’a, anlamsız yanıt! Mehter Marşı çaldırdı!

Türkiye’nin Megastar’ı olarak anılan Tarkan, uzun bir aradan sonra çıkartmış olduğu şarkısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. “Geççek” ismini verdiği şarkısı ile sessizliğine bir son veren şarkıcı Tarkan, şarkı yayınlanalı henüz bir hafta olmasına rağmen her platformda adının anılmasını sağladı.

Seslendirdiği şarkılar ve sahne performansı ile yalnızca ülkemizde değil, dünya genelinde de ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Megastar Tarkan, yeni çıkardığı şarkısı ile sevenlerinin takdirini toplarken, toplumun bir kitlesi tarafından da oldukça eleştirilmeye devam ediyor.

Tarkan’ın yeni şarkısını ciddiye almayan ve şarkının sözleri sebebi ile milli değerlere ithamda bulunulduğunu düşünen Sibel Can’ın eski eşi, şimdilerin program sunucusu Hakan Ural, “Geççek” isimli şarkıya kimsenin anlam veremediği tepkisini ortaya koydu. Hakan Ural’ın bu tepkisi, sosyal medya kullanıcılarının eleştirileri ile karşılaştı.

Hakan Ural’dan Mehter Marşlı Tepki!

CTV kanalında Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunduğu Neler Oluyor Hayatta? İsimli program ile adından söz ettiren Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Tarkan’ın yeni şarkısı Geççek’ten sonra herkesi şaşırtan bir açıklamaya imza attı. Hakan Ural açıklamalarında şu ifadeleri kullanarak, stüdyoda Mehter Marşı’nı çaldırdı: “15 Temmuz’dan sonra katıldığım bir programda da bu milletin evladı olmaktan onur duyduğumu dile getirdim. Vatanını ve milletini seven herkese gelsin”

Sosyal Medya Kullanıcılarından Büyük Tepki!

Megastar Tarkan, “Geççek” isimli şarkısı ile bir süredir devam eden sessizliğini bozdu. Şarkıcının hayranları ve şarkıyı dinleyen diğer kişiler şarkının sözlerinin, kendi duygularına tercüman olduğunu dile getirirken sunucu Hakan Ural’ın Mehter Marşı çaldırarak, şarkı sözlerine yanıt vermesi sosyal medya kullanıcılarının tepkisi ile karşılaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Instagram ve Twitter hesapları aracılığı ile Hakan Ural’ın gereksiz bir çaba içerisine girdiğini düşündüklerini içeren paylaşımlarda bulundular.

Tarkan’ın Sözleri, Milyonlara Umut Oldu!

Tarkan “Geççek” isimli şarkısının sözlerinde, 2 yıldır hayatımızda olan pandemiyi ele aldığını ve bu sözlerin milyonlarca kişiye umut olacağını düşündüğünü dile getirdi. Tarkan’ın bu açıklamalarına, dakikalar içerisinde milyonlarca destek yorumu geldi.