Hala başvuru yapmayan emekli varsa dikkat: Yarın hesaplara para yatacak!

Milyonlarca emeklinin başvuru yapması durumunda hesaplarına paralar yatacak. Geçtiğimiz gün açıklanan kararın ardından başvuruların başladığı ve ödemelerin ise yarın yapılacağı bildirilmişti. Buna göre, kamu bankalarının artan promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için emeklilere başvuru uyarısı yapılıyor.

Kamu bankalarının promosyon ödemeleri artırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu bankalarının promosyon miktarını artırdığının müjdesini vermişti. Buna göre, milyonlarca emeklinin beklediği emekli promosyon ödemeleri yarın hesaplara yatırılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, promosyon ödemelerinin 28 Mart’ta yapılacağını açıkladı.

BAŞVURU REKORU KIRILDI

Başvuruda rekor kırdı. Promosyon başvurularının ilk gününde Ziraat Bankası’na 446 bin başvuru gerçekleştirilirken Vakıfbank ve Halkbank’a da toplam 100 bin kişi başvurdu.

YARIN HESAPLARA YATACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, promosyon ödeme tarihleriyle ilgili bilgi vererek, ödemelerinin 28 Mart Perşembe günü itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Exit mobile version