GündemMagazin

Halil Sezai’nin o sözlerine suç duyurusu!

Halil Sezai verdiği konserde skandal açıklamalar yaparak gündeme bomba gibi düştü. Halil Sezai 67 yaşındaki komşusuna şiddet uyguladığı gerekçesiyle 43 gün cezaevinde yatmıştı. “Gerektiği gibi dövemedim yine olsa yine yaparım” sözlerine karşı suç duyurusunda bulunuldu.

Geçtiğimiz yıl, Halil Sezai gürültü nedeniyle çıkan tartışmada 67 yaşındaki komşusuna şiddet uygulamıştı. Yaşlı adama acımasızca vurduğu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından 43 gün cezaevinde yattı. Tüm bu yaşananlardan sonra geçtiğimiz gün konser veren şarkıcı öyle açıklamalar yaptı ki herkes şaşkına döndü.

Konserinde cezaevine girmesiyle ilgili konuşan Sezai, resmen pişman olmadığını ilan etti. Şarkı arasında konuşan Halil Sezai, “Hak etti, kafam güzeldi, gerektiği şekilde de tam dövemedim, bir dahaki sefere…” dedi. Konsere gelen vatandaşların bu sözlerin ardından gülerek Sezai’yi alkışlaması da pes dedirtti.

Hakaret suçlaması

Yaşlı komşusuna dövdüğü için hapis yatan Halil Sezai'den skandal sözler: Gerektiği şekilde dövemedim, bir dahaki sefere

Sezai’nin sözleri sosyal medyada büyük tepki toplarken, darp edilen Hüseyin Meriç’in avukatı Serap Başkan Özsan, Sezai hakkında suç duyurusunda bulundu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan suç duyurusu dilekçesinde, “Şüpheli tahliyesinin hemen ardından medyada, sosyal medyada ve 150 bin kişinin takip ettiği resmi twitter hesabından müvekkile açıkça hakaret ederek yine ölümle tehdit etmiştir. Yine bu hesabından ‘Youtube’ hesabı bağlantısını da koyarak hakaret ettiğini daha fazla insana göstererek müvekkilin kişilik haklarına da ayrıca ve açıkça saldırıda bulunmuştur” denildi.

Can korkusu var!

Dilekçede, “Bu kişi halen açık açık sahneden ve tüm basından, az yaptığını, bir dahaki sefere daha da yapacağını, adalet sistemi ile dalga geçer gibi söylemektedir. Müvekkilimin can korkusu vardır. Bu kişi, müvekkilimi her an öldürebilir. Müvekkilime kin beslemekte ve bunu her ortamda çekinmeden dile getirmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Dilekçede, müşteki Hüseyin Meriç’e koruma verilmesi ve Halil Sezai hakkında uzaklaştırma kararı verilmesi istendi. Halil Sezai’nin tutuklanmasına ve tutuklu yargılanması için dava açılmasına karar verilmesi talep edildi.