Halk Bankası, esnaf destek paketini açıkladı! O mesleklere sahip olan esnaflara yüzde yüz faiz indirimli kredi hizmeti verilecek!

Kamu bankası olarak hizmet vermeye devam eden Halk Bankası, yeni dönem kredi kampanyalarını açıklamaya başladı. Yeni yıla girilmesi ile birlikte müşteri kampanyalarını açıklayarak dikkat çekmeyi başaran Halk Bankası, bu kez esnaflar için özel olarak geliştirmiş olduğu kredi desteğini açıkladı.

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan esnaf kredisi desteğinde, ilgili şartları sağlayan müşterilere yüzde yüz faiz indirimli kredi hizmet sunulacağı açıklandı. Peki, hangi mesleğe sahip olan esnaflar yüzde yüz faiz indirimli kredi hizmetinden yararlanabilecek? Esnaf kredisi başvuru şartları neler olacak?

Meslek Gruplarına Özel Halk Bank Esnaf Kredisi

Halkbank, unutulmaya yüz tutmuş meslek grupları için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İlgili şartları sağlayan esnaflara yüzde yüz faiz indirimli esnaf kredisi hizmeti sunacağını açıklayan banka, destekten yararlanabilecek olan meslek gruplarını şu şekilde belirledi:

Yukarıda belirtilmiş olan ilgili meslekleri icra eden ve vergi muafiyeti belgesine sahip olan esnaflar, Halkbank’ın esnaf kredisi hizmeti kapsamında 200 bin TL’ye kredi hizmeti alabiliyorlar.

Genç Girişimci Esnaf ve Sanatkâr Kredisi

Halkbank’ın yeni dönem esnaf kredisi kapsamında geliştirmiş olduğu hizmetlerden biri olan Genç Girişimci Esnaf ve Sanatkâr Kredisi, ilgili şartları sağlayan kişilere 100 bin TL’ye kadar faizsiz ödeme yapılmasını sağlıyor. Bankanın, bu kredi hizmetinden yararlanmak isteyen esnafların sağlamaları gereken şartlar, şu şekilde belirlendi:

Ustalık Belgesi Sahibi Olan Esnaflara Halkbank Kredisi

Halkbank’ın yeni dönem esnaf kredisi kapsamında geliştirmiş olduğu bir diğer kredi hizmeti olan Usta Belgeli Esnaf Kredisi, esnafların 200 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteğinden yararlanmasını sağlıyor. Bankanın ilgili kredi hizmetine başvuruda bulunmak isteyen esnaflar için kredi başvuru şartları şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version