Ekonomi

Halk Bankası kendi işini kurmak isteyen girişimciler için kesenin ağzını açtı: 500 bin TL limitli, 12 ay ödeme ertelemeli nakit hizmeti sunulacak!

Halk Bankası, kendi işinin sahibi olmak isteyen girişimciler için geliştirmiş olduğu Tekno Girişimci Kredisi kampanyasının ayrıntılarını duyurdu.

Halk Bankası Tekno Girişimci Kredisi 2022

Ülkemizin gelişmiş bankalarından birisi olan ve kamu bankası olarak hizmet veren Halk Bankası, yeni dönemde hizmet kapsamını genişletmek ve müşterilerine daha kaliteli, daha avantajlı hizmetler sunabilmek adına yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda kamu bankası olmasının verdiği avantajla da yeni bir kampanya daha geliştirdiğini açıklayan banka, söz konusu kredi kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Halk Bankası yeni kredi kampanyasını “Tekno Girişimci Kredisi” ismi ile başvurulara açtı. Banka, bu kredi kampanyası ile kendi işini kurmak isteyen girişimcilere destek olmayı hedeflediğini bu neden ile de ödeme planının oldukça uygun çerçevede hazırlandığını ifade etti. Halk Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu Tekno Girişimci Kredisi’nin üst limiti 500 bin TL, azami vade sayısı ise 60 ay olarak belirlendi. Banka, ilgili kampanyasından nakit desteği alan girişimcilere, 12 ay ödeme erteleme fırsatı sunacağını da bildirdi.

Halk Bankası Tekno Girişimci Kredisi Kampanyasının Ayrıntıları

Halk Bankası tarafından duyurulmuş olan 500 bin TL limitli, 60 ay azami vadeli Tekno Girişimci Kredisi’nin ayrıntıları belli oldu. Banka, ilgili kredi kampanyasından kimlerin yararlanabileceğini şu şekilde sıraladı:

  • Teknokent, Teknopark gibi Tekno Geliştirme Bölgeleri’nde etkin olan girişimciler
  • Yazılım ve bilişim sektöründe etkin olan girişimciler
  • Daha önce KOSGEB, TÜBİTAK ve Bakanlık gibi kamu kurum ve kuruluşlarında teknoloji baz alınarak geliştirilmiş olan hibe/ destek programlarından yararlanmaya hak kazanmış olan girişimciler

Halk Bankası Tekno Girişimci Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan Tekno Girişimci Kredisi’ne, banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılmaktadır.