Ekonomi

Halk Bankası’ndan gün ortasında nakde sıkışanlara, anında nakit hizmeti: 1000 TL tek tuş ile hesabınızda!

Geride bıraktığımız yılın son aylarında ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin etkileri hali hazırda sürerken, Rusya- Ukrayna savaşının çıkması ve FED faiz kararlarının piyasaları baskılamaları, gündelik hayata yeni zamların yansımasına yol açtı. Enerjiden gıdaya, emlaktan otomotive ve tekstile hemen hemen her sektöre yansıyan yüksek fiyatlı etiketler, vatandaşların geçim derdine düşmesine sebep oldu.

Ekonomi piyasalarında yaşanan tüm bu olumsuz gelişmelerin her geçen gün daha çok hissedildiği şu günlerde hiç değilse temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit desteği alma umudu içerisinde olan vatandaşlara, kamu kurumundan müjdeli haber geldi. Türkiye’nin en köklü kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Halk Bankası, gün ortasında nakde sıkışan vatandaşlara 15 bin TL’ye kadar taksitli nakit avans hizmeti sunacağını bildirdi.

Halk Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti 2022

Halk Bankası, 7 gün 24 saat boyunca başvurulara açık bıraktığı yeni hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre ilgili banka kartlarını kullanan vatandaşlara, ATM noktaları aracılığı ile nakit hizmeti sunulacağı bildirildi.

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avansının asgari tutarı 200 TL, azami tutarı ise 15 bin TL olarak belirlendi. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 12 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,80 olarak duyurdu.

Halk Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti Örnek Hesaplama Tablosu

Halk Bankası yeni dönemde nakde sıkışan müşterileri için geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans hizmetinin ayrıntılarını paylaştı. Banka 12 ay vade, yüzde 1,80 faiz oranı verileri karşılığında bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 95,49 TL olarak hesapladı.

Halk Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti Başvurusu

Halk Bankası’nın 15 bin TL limitli taksitli nakit avans hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlar, mobil uygulama, internet bankacılığı veya ATM noktaları aracılığı ile başvuru yapabilmektedirler.