Halk Maske Kimsin Sen yarışması ile ilgili kararını verdi! Reytingler belli oldu! Yarışma yayınlanmaya devam edecek mi?

1 Ocak 2022 itibari ile yayın hayatına Fox TV ekranları aracılığı ile başlayan Maske Kimsin Sen yarışması, başladığı günden beri kendinden söz ettirmeyi başardı. Hakkında yapılan olumsuz eleştirilerin yanında, olumlu görüşlerin de epey fazla olduğu yarışma ile ilgili halk kararını verdi. Haftanın reyting listesi açıklandı!

Dikkat Çekmeyi Başardı!

Jürisinde Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy gibi ünlü isimlerin yer aldığı Maske Kimsin Sen 1 Ocak 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk bölümü ile seyirci ile buluştu. Sunuculuğunu şu an da oldukça fazla izleyici kitlesine sahip olan Masumlar Apartmanı’nın Naci’si, Deniz Tansel Öngel üstlendiği yarışma, bu zamana kadar ülkemizde görülmeyen bir formata sahip olduğu için oldukça dikkat çekti!

Yarışmacıların oldukça farklı tasarımlarda kostümler giydiği ve seslerinin çeşitli teknolojiler ile değiştirildiği yarışmada, her bir kostümün altında bir ünlü isim bulunuyor. Ünlü isimler kim olduklarının tahmin edilebilmesi amacı ile performanslarını sergilemeden önce kendileri ile ilgili ipuçları veriyor. Dedektif adı verilen jüri üyeleri ise ünlü isimleri tahmin etmeye çalışıyor. Oldukça dikkat çeken bir konsepte sahip olan yarışma, henüz iki bölümü yayınlanmış olmasına rağmen şimdiden merak uyandırmaya başladı!

Şikâyet Edildi!

Fox TV ekranlarında seyirci ile buluşan yarışmanın, yayınlanan iki bölümünün ardından izleyicilerin bir kısmı yarışmayı şikâyet yağmuruna tuttu. Yarışmacıların giydikleri değişik kostümler sebebi ile yarışmayı “paganizm” ve “satanizm” propagandası yapmak ile itham eden bir kısım izleyici, RTÜK’ü arayarak konu ile ilgili şikayetlerini dile getirdi. Bunun üzerine RTÜK yarışma ile ilgili inceleme başlattı!

Reytingler Şaşırttı!

Hakkında onlarca şikayet yapılmış olmasına rağmen halkın sahip çıktığı Maske Kimsin Sen yarışması, açıklanan reytingler ile halkın geri kalan kısmını şaşkına uğrattı. Yayınlanan iki bölümü ile oldukça iyi bir reyting seviyesi yakalamayı başaran yarışmaya en büyük katkıyı, yarışmanın dedektiflerinden Eda Ece ve Melis Sezen’in yaptığı düşünüldü. Tek başlarına da oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü isimler, bir araya gelince çok pozitif bir enerji ortaya çıkardı!

Exit mobile version