GündemKamu

Halkbank çocuğu olanlara duyurdu: 30 Haziran’da son bulacak!

Halkbank 30 Haziran’a kadar duyurdu. Halkbank resmi internet sitesi üzerinden çocuğu olanlar için kampanya düzenledi. Halkbank’tan alınan bilgilere göre kampanya kapsamında 11 Nisan – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında 2.500 TL ve 100.000 TL arasındaki peşin okul harcamaları ücretsiz, faizsiz 6 taksite bölünecektir.

HALKBANK DUYURDU

Kampanyaya katılmak için alışveriş yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklaması ya da “OKUL” veya “OKUL” boşluk kartın son 6 hanesini yazıp 3404’e gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanyaya sadece peşin yapılan okul harcamaları dahildir.
Okul harcamaları dışındaki eğitim harcamaları (kırtasiye, ofis malzemeleri, vs.) kampanyaya dahil değildir.
Harcama yapılan iş yerinin sektör bilgisinin doğruluğu iş yerinin sorumluluğundadır.
Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.
Bir kart ile katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilmeyecektir.
Paraf, Parafly, Paraf Esnaf, Paraf Kobi, Paraf Business, Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir. Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
Halkcardlar kampanyaya dahil değildir. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.