Halkbank duyurdu: 4 gün içerisinde 8 bin TL yatıranlar, İzmir Buca’da 61 metrekarelik dükkanın sahibi olabilecek!

Artan gayrimenkul fiyatları karşısında tüketicinin ve yatırımcının yanında yer alan kamu bankası Halkbank, yeni bir duyuru yayınlayarak icralık gayrimenkul satışına başladığını belirtti.

HALKBANK’TAN ŞAŞIRTAN DUYURU!

Uzun yıllardır ülkemizin bankacılık sektöründe kamu bankası olarak hizmet veren Halkbank, yeni bir duyuru yayınladı. Genel olarak kart ve kart kampanyaları geliştirmesine alışık olunan kamu bankası, bu kez icralık gayrimenkul satışı yapacağını ve söz konusu satış işlemlerinin Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden yürütüleceğini bildirdi.

HALKBANK’TAN İZMİR BUCA’DA SATILIK İCRALIK DÜKKAN!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Halkbank’ın uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapmaya başladığını duyan tüketiciler ve yatırımcılar, kamu bankasının son ihalelerini araştırmaya başladı. Bu kapsamda güncel ihalelerinden birinin ayrıntılarını paylaşan Halkbank, söz konusu ihalenin bitişine son 4 günün kaldığını belirtti.

Halkbank, düzenlemiş olduğu Halkbank Gayrimenkul ihalesi kapsamında İzmir ilinin Buca ilçesinde bulunan icralık bir dükkanı satışa çıkardığını bildirdi. İlgili icralık dükkanın toplam kullanım alanını 61 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelinin 295 bin TL olarak bildirdi.

Halkbank Buca ilçesinin Dicle Mahallesi’nde bulunan icralık dükkanın, tam hisse ile satışta olduğunu bildirdi. Dükkan için düzenlenmiş olan ihaleye katılım sağlayabilmek için yatırılması gereken teminat bedeli ise 8 bin 850 TL olarak açıklandı.

HALKBANK’IN İZMİR- BUCA DÜKKAN İHALESİNE NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Halkbank’ın kendi platformu olan Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu 61 metrekarelik dükkan ihalesine katılarak söz konusu icralık dükkan için fiyat teklifi vermek isteyen yatırımcılar ile tüketicilerin, bankanın Adnan Menderes şubesine bizzat gitmeleri gerekmektedir. Bankanın gayrimenkul satışı departmanından 8 bin 850 TL’lik teminat bedelini yatıran tüm vatandaşlar, banka yetkilisi tarafından paylaşılan platform bilgilerini kullanarak ihale kapsamında fiyat teklifi verebilmektedir.

Exit mobile version