Ekonomi

Halkbank duyurdu: Ulaşım harcamalarına Parafree desteği verilecek! Uçak, otobüs, tren yolculukları artık yüzde 50 indirimli!

Bir süredir kötü bir grafiğe sahip olan ekonomi piyasaları, her sektörde olduğu gibi ulaşım sektöründe de fahiş fiyatların gözlenmesine sebep oldu. Son olarak geçtiğimiz hafta İstanbul ili ulaşım kanallarına yapılan yüzde 40’lık zam ile gündeme gelen ulaşım sektörü, Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile değerlenen brent petrolün akaryakıt fiyatlarını arttırmasından sonra otobüs, uçak ve tren biletlerine de yüksek oranları zamların yapıldığını duyurdu.

Memleketine gitmek, hastasına yetişmek ya da sadece gezmek amacı ile ulaşım araçlarını kullanmak isteyen vatandaşlar, artan bilet fiyatları karşısında şaşkınlığa uğradılar. Birçok kişi sırf bilet fiyatları yüzünden seyahat planlarından vazgeçmek zorunda kalırken, bir kısım vatandaş da isteklerine cevap verebilecek olan destek kampanyalarını araştırmaya başladı.

Vatandaşların uygun fiyatlar karşılığında seyahat etme isteklerine olumlu yanıt veren kurumlardan biri, kamu bankası Halkbank oldu. Banka, yapmış olduğu duyuru ile birlikte ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine Parafree hizmeti aracılığı ile ulaşım indirimi sağlayacağını bildirdi.

Parafree Ulaşım Kampanyası 2022

Halk Bankası, geliştirdiği avantajlı hizmetler sayesinde gündeme gelmeye devam ediyor. Yeni dönemde de mevcut ihtiyaçlara yönelik kampanyalar geliştiren kamu bankası, son olarak akaryakıt fiyatlarının ani yükselişlerinden ötürü zamlanan ulaşım biletleri için bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Halk Bankası’nın Parafree hizmeti aracılığı ile sunduğu ulaşım kampanyasına göre 8 Mayıs tarihine kadar ilgili kartları ile 50 TL ve üzeri tutarlarda otobüs, uçak ya da tren bileti alan müşterilere toplamda 100 TL indirim yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Parafree Ulaşım Kampanyası Detayları

Halk Bankası’nın Parafree hizmeti aracılığı ile sunmuş olduğu ulaşım kampanyasına hem fiziki harcamalar hem de mobil harcamalar dahildir. Kampanya kapsamında kazanılmış olan hediye paralar, bir sonraki ekstreye yansıtılacaktır. Kampanyadan yalnızca bireysel Parafree kullanıcıları faydalanabilmektedir.

Parafree Ulaşım Kampanyası Başvurusu

Halk Bankası Parafree ulaşım kampanyasından yararlanmak için Paraf Mobil uygulaması aracılığı ile kampanya başvuru yapılması gerekmektedir.