Halkbank, elini taşın altına koydu İzmir’de bulunan 2 arsayı ve 1 dükkanı uygun fiyatlardan satışa sundu! Buca’da dükkan 330 bin TL!

Halkbank, İzmir ilinin farklı bölgelerinde bulunan icralık gayrimenkuller için yeni ihaleler düzenlediğini duyurarak, söz konusu gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN İZMİR BUCA’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Halkbank elinde bulunan icralık işyerlerinden birini Intengo platformu üzerinden satışa çıkardığını duyurdu. Söz konusu dükkanın İzmir ilinin Buca ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Buca ilçesinin Dicle Mahallesi’nde bulunan dükkan için Intengo üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini bildiren kamu bankası, dükkanın kullanım alanının 61 metrekare olduğunu açıkladı. Halkbank söz konusu dükkan ihalesine katılabilmek için yatırılması gereken teminat bedelini 9 bin 900 TL olarak belirlerken, ihale başlangıç bedelini 330 bin TL olarak bildirdi.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA SATILIK ARSA İLANI!

Halkbank, Intengo üzerinden bir arsa ihalesi düzenlediğini duyurdu. Söz konusu arsanın İzmir ilinin Beydağ ilçesinde bulunduğunu belirten kamu bankası, arsaya ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Beydağ ilçesinin Aktepe Mahallesi’nde bulunan arsa için Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyuran Halkbank, arsanın kullanım alanının 2.999,85 metrekare olduğunu açıkladı. İhaleye katılmak için yatırılması gereken teminat bedelini 20 bin 520 TL olarak belirleyen kamu bankası, ihale başlangıç bedelini 684 bin TL olarak bildirdi.

HALKBANK’TAN İZMİR BEYDAĞ’DA UYGUN FİYATLI SATILIK ARSA İLANI!

Halkbank İzmir ilinin Beydağ ilçesinin Aktepe Mahallesi’nde bulunan ikinci bir icralık arsa için daha ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ikinci arsanın kullanım alanının 550 metrekare olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank, 550 metrekarelik arsanın ihalesine katılmak isteyenlerin yatırmaları gereken teminat bedelini 6 bin 150 TL olarak açıkladı. Banka, ihale başlangıç bedelini ise 205 bin TL olarak bildirdi.

Exit mobile version