Gündem

Halkbank gayrimenkul ilanları yenilendi: Osmaniye’de 134 metrekarelik konut 470 bin TL’den satışa sunuldu!

Halkbank elinde bulunan icralık gayrimenkullerin uygun fiyatlı satışları için Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini belirterek ayrıntıları kamuoyu jile paylaştı.

HALKBANK OSMANİYE GAYRİMENKUL İHALESİ

Halkbank, yönetimi kendi elinde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Osmaniye ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ilk ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün Osmaniye ilinin Kadirli ilçesinde olduğu öğrenildi. Gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu belirten kamu bankası, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 134 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 470 bin TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 14 bin 100 TL olarak bildirildi.

HALKBANK ADANA GAYRİMENKUL İHALESİ

Halkbank, yönetimi kendi elinde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Adana ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün Adana ilinin Seyhan ilçesinde olduğu öğrenildi. Gayrimenkulün dükkan nitelikli olduğunu belirten kamu bankası, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 38 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 128 bin TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 3 bin 840 TL olarak bildirildi.

HALKBANK MERSİN GAYRİMENKUL İHALESİ

Halkbank, yönetimi kendi elinde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Mersin ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurarak, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün Mersin ilinin Mersin ilçesinde olduğu öğrenildi. Gayrimenkulün daire nitelikli olduğunu belirten kamu bankası, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 92 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedeli 1 milyon 140 bin TL, yatırılması gereken teminat bedeli ise 34 bin 200 TL olarak bildirildi.