Halkbank Gayrimenkul’den Adana’da düşük fiyatlı konut satışları: Yüreğir’de apartman dairesi 480 bin TL’den satışa çıktı!

Halkbank kendi ihale platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden iki yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Banka Adana ilinde bulunan icralık gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN İCRALIK GAYRİMENKUL İLANLARI!

Bankacılık sektörünün önde gelen kamu bankalarından birisi olan Halkbank, artan gayrimenkul fiyatları karşısında tüketicinin ve yatırımcının yanında yer almaya karar verdi. Bu kapsamda kendi ihale platformu olan Halkbank Gayrimenkul’ü kuran kamu bankası, ilgili platform üzerinden uygun fiyatlı, icralık gayrimenkul satışına başladığını bildirdi. Banka, düzenlediği son iki ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN ADANA YÜREĞİR’DE SATILIK DAİRE İLANI!

Kamu bankalarından Halkbank, Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Adana ilinin Yüreğir ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi. Banka, yeni ihalesine ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yüreğir ilçesinin Yavuzlar Mahallesi’nde bulunan icralık gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 87 metrekare olan daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 480 bin TL olduğunu belirten banka, ihale kapsamında yatırılması gereken teminat bedelini ise 14 bin 400 TL olarak açıkladı.

HALKBANK’TAN ADANA SEYHAN’DA SATILIK OFİS İLANI!

Halkbank, Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Adana ilinin Seyhan ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi. Banka, yeni ihalesine ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Seyhan ilçesinin Tepebağ Mahallesi’nde bulunan icralık gayrimenkulün, bir ofis olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 24 metrekare olan ofis için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 128 bin TL olduğunu belirten banka, ihale kapsamında yatırılması gereken teminat bedelini ise 3 bin 840 TL olarak açıkladı.

Exit mobile version