Halkbank, İşbank, Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank müşterileri dikkat: Yarından itibaren değişiyor!

Tam kapanma süreci nedeniyle vatandaşlar maaş ve ikramiye ödemelerini nasıl alacaklarını merak ediyordu. Konuyla ilgili olarak TBB açıklamada bulundu. Yapılan açıklamalarda, banka şubelerinin çalışma sürelerinin uzatılmasına ilişkin tavsiye kararı alındığı bildirildi. Buna göre, yarından itibaren karar uygulanmaya başlanacak.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üye olan bankaların çalışma saatleri ile ilgili tavsiye kararını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre 6 Mayıs tarihinden itibaren bankaların çalışma saatleri değişiyor.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

“Buna göre üyeler, açık olacak şubelerinde yeteri kadar personel bulundurmak üzere müşteri kabul saatlerini 6, 7, 10 ve 11 Mayıs’ta saat 09.00-12.30 ve 13.30-16.30, arife günü olan 12 Mayıs’ta saat 9.00-12.30 olarak belirleyebilecektir. Diğer günlerde şubelerde 10.00-16.00 saatlerinde hizmet verilmeye devam edilecektir. Toplumun, kendisinin ve çalışanların sağlığının korunmasına azami ölçüde çaba gösterilmesini teminen banka müşterilerinin; işlemlerinde ATM, internet ve mobil bankacılığı gibi şube dışı kanalları tercih etmelerini arz ve teşekkür ederiz.”

Üye Olan Kamusal Sermayeli Mevduat Bankaları ve Özel Sermayeli Mevduat Bankaları
Ziraat Bankası, Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, Akbank, Anadolu Bank, Fiba banka, Şekerbank, Turkish Bank, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası

Exit mobile version