Kamu

Halkbank İzmir’de ev almak isteyenler için duyurdu: Alsancak, Özkanlar, Nazilli, Torbalı, Aliağa, Sanayi Sitesi, Pınarbaşı’nda devam ediyor!

Halkbank anlaşmalı konut projeleri listesini resmi internet sayfası üzerinden yayınladı. Yayınlanan ilana göre Alsancak, Özkanlar, Nazilli, Torbalı, Aliağa, Sanayi Sitesi, Pınarbaşı yetkili şubelerinin konut projeleri devam ediyor.

2021 yılında ev sahibi olmak isteyenler için Halkbank yapımı devam eden konut projelerini resmen duyurdu. Anlaşmalı olarak daha cazip konut kredisi kullanarak satın alabileceğiniz projelere başvuruda bulunmak isteyenler Halkbank konut kredisi avantajlarından da faydalanabilirler.

Halkbank devam eden konut projeleri

Haziran ayında güncellenen konut projeleri kapsamında uygulanacak olan faiz oranı ise seçilen projeye göre farklılık gösteriyor. Kampanyaya dahil olan projelerde Halkbank tarafından sunulan konut kredisi faiz oranının bir bölümü projeyi üstlenen inşaat firması ve müteahhit tarafından karşılanıyor. Bu nedenle kredi faiz oranlarında proje bazında farklılıklar meydana gelebiliyor.

Konut projeleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ise Alsancak, Özkanlar, Nazilli, Torbalı, Aliağa, Sanayi Sitesi, Pınarbaşı yetkili şubeleri ziyaret edebilirler.