Halkbank İzmir’deki İcralık Gayrimenkulleri Listesini Güncelledi; 330 Bin TL’ye Gayrimenkul Almak Mümkün Hale Geldi! Hem de O İlçeden…

İcralık satışlar, özellikle son dönemlerde artan gayrimenkul fiyatlarının ardından daha da ilgi görür hale geldi. İhaleler ile satışa çıkan ve fiyat artışı verilerek açık artırma usulü satın alınabilen icralık konutların ihale başlangıç bedelinin düşük olarak belirlenmesi ise, vatandaşları daha da cezbetmeye başladı. İhale başlangıç bedelini düşük tutan bankalardan biri olan Halkbank, bu ay için İzmir’den üç işyerini satışa çıkardı.

Halkbank’ın İzmir’deki İşyerleri 330 Bin TL’den Başlıyor

E-İhale yöntemi ile satışa çıkardığı icralık işyerleri arasına bugün İzmir’den de bir ilan ekleyen Halkbank, İzmir ilinin Buca ilçesinde yer alan bir iş yerinin ihale sürecini başlattı. İzmir’in metropol ilçelerinden biri olan Buca’da bulunan bu işyerinin genişliğini 61 metrekare olarak duyuran Halkbank, bu işyeri için ihale başlangıç bedelini ise, 330 bin TL olarak açıkladı.

Halkbank’ta İzmir Karabağlar’da da İşyeri Var

İzmir ilinin Buca ilçesinde yer alan işyerinin yanı sıra İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde yer alan bir işyerini de icradan satışa koyan Halkbank, bu işyerinin de e-İhale süreci için startı verdi. İşyerine ilişkin detaylı bir bilgilendirme içeren ilan yayınlayan Halkbank, işyerinin genişliğinin 115 metrekare olduğunu duyurdu. İşyerinin satışı için teklifleri ihale süresi boyunca toplayacak olan Halkbank, ihale başlangıç bedelini ise, 480 bin TL olarak açıkladı.

Halkbank’ta Lüks İşyerleri de Satışta

Dükkan tarzı işyerlerinin yanı sıra alışveriş merkezleri ile hayatımıza giren mağaza tarzı daha lüks görünüme sahip olan işyerleri de satışa koyan Halkbank, bu ay İzmir ilinin Torbalı ilçesinden bir mağazayı satışlarına ekledi. Genişliği 97 metrekare olan bu işyeri için ihale başlangıç bedelini de belirlemiş olan Halkbank, bu bedeli 1 milyon 860 bin TL olarak açıkladı.

Exit mobile version