Halkbank İzmir’in farklı bölgelerinde iş yeri ve arsa satışına başladı: 205 bin TL’ye yatırımlık arsa sahibi olma şansını kaçırmayın!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Halkbank, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarına karşı tüketicilerin ve yatırımcıların yanında yer alarak uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapacağını duyurdu.

HALKBANK’TAN GÜNCEL DUYURU!

Halkbank yönetimi kendi elinde bulunan icralık gayrimenkul satış platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden 6 yeni ihale düzenlediğini duyurdu.

HALKBANK İZMİR İHALELERİ

Halkbank yönetimi kendi elinde bulunan icralık gayrimenkul satış platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, ilgili ihalelerine ve ihalelerine konu olan icralık gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları şu şekilde sıraladı:

HALKBANK İZMİR İHALELERİNE NASIL KATIL KATILIM SAĞLANIR?

Halkbank’ın kendi platformu Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu İzmir ihalelerine katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcılar, söz konusu ihalelere nasıl katılabileceklerini araştırmaya başladılar. Kamu bankası araştırma konusuna ilişkin yeni bir açıklama yaparak merak edilenlere bir açıklık getirdi.

Halkbank, Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu İzmir ihalelerine katılmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, öncelikle ilgilendikleri icralık gayrimenkul için belirtilmiş olan ihale teminat bedelini ilgili banka şubesine yatırmaları gerektiğini belirtti. Yatırım işleminin ardından banka yetkilisi ile gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanacağını belirten banka, sonrasında Halkbank Gayrimenkul platformuna giriş yapılarak online fiyat teklifinin verilebileceğini ifade etti.

Exit mobile version