Halkbank- KOSGEB iş birliği, tüm kadınları iş sahibi yapacak! 275 bin TL’lik faizsiz kredi hizmeti, başvuruları kabul etmeye başladı! KOSGEB girişimci kadın desteği

Yeni dönemde kendi işinin sahibi olmak isteyen kadın girişimcilere, kamu kurumlarının iş birliğinden müjdeli haber geldi. KOSGEB ve Halkbank güçlerini birleştirerek, iş kurmak isteyen kadınlara faizsiz kredi desteğinde bulunacaklarını açıkladılar.

KOSGEB- Halkbank Kadın Girişimci Desteği!

Ülke içerisinde ki üretimin artması amacı ile geliştirmiş olduğu destek projeleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran kamu kurumlarından biri olan KOSGEB, diğer bir kamu kurumu olan Halk Bank ile iş birliği gerçekleştirdiğini açıkladı.

KOSGEB- Halkbank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan destek projesi, iki farklı alt başlık altında başvuruları kabul etmeye başladı. Kadınların iş hayatı içerisinde ki varlıklarını desteklemek amacı ile geliştirilmiş olan projelerden birinde 100 bin TL, diğerinde ise 275 bin TL tutarında faizsiz kredi hizmeti sunuluyor.

KOSGEB- Halkbank 100 Bin TL’lik Faizsiz Destek Paketi

KOSGEB ve Halkbank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan 100 bin TL limitli birinci destek paketi, KOSGEB belgesine sahip olan kadın girişimcileri hedef alıyor. Bu paket sayesinde kadın girişimcilerin kendi işlerine sahip olmaları destekleniyor. Destek esnasında kadın girişimcilerin ödeme kolaylığına sahip olabilmeleri için kredi tutarına herhangi bir faiz oranı yansıtılmıyor.

KOSGEB- Halkbank 275 Bin TL’lik Faizsiz Destek Paketi

KOSGEB ve Halkbank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan ikinci destek paketi, 275 bin TL üst limite sahip. Bu destek ile en az bir yıldır iş yeri ve KOSGEB ustalık belgesi sahibi olan 30 yaş altında ki kadın girişimcilerin, iş hayatında ki varlıklarının sağlam temellere dayandırılması hedefleniyor. Söz konusu hizmetten yararlanan vatandaşlara, faiz uygulaması yapılmıyor.

Exit mobile version