Ekonomi

Halkbank o mesleği yapanlara düşük faizli kredi fırsatı sundu

Halkbank son açıklaması ile o mesleği yapanlar için kampanya yaptığını duyurdu. Düşük faiz oranları ile kredi teklifinde bulundu. Kamuda görev yapan müşterilerin nakit sorunlarını çözmeyi amaçladı.

Halkbank yeni kampanya duyurusu ile gözleri üzerine çevirmeyi başardı. Bu kampanya kapsamına giren meslekleri de açıkladı. Halkbank kampanyasında kamuda görev yapan müşteriler mercek altına alındı. Öğretmenler, avukatlar, mühendisler ve memurlar bu kampanyadan yararlanabilecek. Halkbank bu kampanya ile yüzde 3,95’ten başlayan faiz oranları sundu. Çekilecek olan kredi miktarına göre vade ve faiz oranları değişiklik göstermektedir.

Kamuda görev yapanlar için vazgeçilmez bir teklif

Kamuda görev yapan vatandaşlar için Halkbank kampanya teklifi sundu. Bu kampanyadan öğretmenler, avukatlar, mühendisler ve memurlar yararlanabilecek. Aylık yüzde 3,95’ten başlayan faiz oranları ile kredi çekme fırsatı sunuldu. Kredi tutarı 50 bin TL’ ye kadar olan miktarlar için en düşük vade 36 ay olarak belirlendi. 50 bin TL ile 100 bin TL arasında çekilecek olan kredi miktarların da en az vade 24 ay olarak belirlendi. 100 bin TL ve üzerinde çekilecek olan kredi miktarlarında ise en az vade 12 ay olarak hesaplanacaktır. Başvurular Halkbank internet şubelerinden, mobil bankacılık üzerinden ya da şubelere bizzat müracaat ederek yapılacaktır. Kamu çalışanlarına sağlanan bu fırsat müşterilerin ceplerini rahatlatılması hedeflenmiştir.